Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Temmuz '14

 
Kategori
Güncel
 

Âlemin derdi bizi gerdi, Türkiye vatan kurtaran Şaban mı?

Âlemin derdi bizi gerdi, Türkiye vatan kurtaran Şaban mı?
 

Bu bizim hastalığımız, namımızın böyle yükseleceğini düşünüyoruz. Hani içimizdeki asalaklar "Büyüksün Türkiye’m" diyerek bedava yaşamanın yolunu bulmuşlar ya dünyanın asalakları da bizim gibi Şabanlar sayesinde geçinmenin yolunu bulmuşlar.

Türkiye dünyanın her yerinde... Halkının ayakları yalınayak, kutup ayılarına çizme dikiyor. La gardaşım hele bir kendinle uğraş biraz ya. Hanedanı Vahiddidün onu bunu düşünmekten battı. Bu gidişle Allah belanı verecek!

Hep de Müslümanlar fakir, hep de onların başı dertte. E biz de Müslüman’ız. Bunlar da pek bi ezik canım, kendiliğinden ayakta durabilen yok. Yani bence Müslümanlar egemenlik altına alınmaya ve kullanılmaya pek müsait ki zaten tarih boyunca da böyle olmuş.

La bi de ayakta durun! Ayakta durmak için önce ayağa kalkmak gerekiyor ama. Hep yerdeler. İslamın kılıcı olduğumuzu biliyordum da insanlığın kurtarıcısı olduğumuzu bilmiyordum. Büyük büyük devletler kolunu kımıldatmazken Manila tavşanı kayadan düşse Türkiye hoooppp sazan gibi atlıyor.

Ya hani kendimizi kurtarmış olsak... Tamam, yardım edelim ama her şey biraz da karşılıklı, yardım ediyoruz da Bağdat petrol boruları bedava mı akıyor? Ayrıca size bir şey deyim mi aramızda kalsın ama Türkiye de emperyalist bir ülke, asker falan gönderme o ülkeleri sömürme düşüncesine dayanıyor, abisinden öğrenmiş, kuyruğuna takıla takıla!

Bu saftirikliğimiz yüzünden burnumuz şeyden kurtulmuyor. Hani ayaklarını sayamayan kırkayağa yardım etsek gam yemeyeceğim, hayvanlar sahipsiz sonuçta. Azarbeycan’da hükümete karşı komplo ardında Türkiye. Suriye'de muhaliflere destek ardında Türkiye. Irakta Türkmenleri koru. Gümülcine de halkı ayaklandır. E bir de Kızılderilileri koruduğunu görelim. Türkiye İsrail ve Amerika benzeri bir ülke. Asla barışsever değil. Çevresinde gelişen olayların çoğunda parmağı var. Türkiye'nin sazanlığını biraz da buna bağlamak lazım, yardımsever oluşuna değil. Afganistan’a bile bunun için gittik "Bana da bir şey düşer mi acaba"

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..