Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Haziran '12

 
Kategori
Astroloji
 

02 - 08 Temmuz: Kritik bir döneme giriyoruz! Çarşambaya dikkat!

02 - 08 Temmuz: Kritik bir döneme giriyoruz! Çarşambaya dikkat!
 

Astroloji


Savaşın ve depremin ayak seslerinin duyulduğu şu günlerde biz zaten 26 Martta yazdığımız yazıda 10 Temmuz ve 23 Ağustos döneminde savaş yada deprem tehlikesinden bahsettmiştik. Ayrıca 30 Eylül de kritik bir gün çünkü Mars ve Plüto sert açılar almakta.

Güneş Yengeç burcunda Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri kötü konumda olduğundan yurt, vatan, aile ve güvenlik konularında gurur, kibir ve egoistlik yapılması gündeme gelebilir. Nüfuz sahibi insanlar yurt, vatan, aile ve güvenlik konularında saldırgan ve hatta yıkıcı davranabilirler. Kişisel anlamda Aslan burçlarının Yengeç burçlarına karşı gururlu, kibirli ve egoistçe davranabilecekleri günlerdir bu günler. Yengeç burçları çevrelerindeki nüfuz sahibi kişilerin egoistliği ile karşı karşıya kalabilirler.

Ay Çarşamba günü Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan yurt, vatan, aile, güvenlik, üretim konuları ile uğraşanlar emir veren, başkan konumundaki kişilere karşı güvensiz olabilirler. Bu kişiler çevrelerindeki patron yada başkan konumundaki kişilere karşı aşırı hassas davranabilirler. Kişisel olarak Yengeç burçlarının Oğlak burçlarına yada hayatlarındaki patron konumundaki kişilere karşı güvensiz oldukları bir gün. Çarşamba günü çalışan Yengeçlerin kariyer korkusu depreşebilir.

Ay Perşembe günü ise Kova burcunda iyi konumda olduğundan yurt, vatan, aile, güvenlik ve üretim konuları ile uğraşanlar arkadaş ve tanıdıklarına güvenebilecekleri bir gündeler. Bu kişiler teknolojinin nimetlerinden de faydalanabilirler. Özellikle güvenlikle ilgili teknolojik üretimler olabilir. Vatansever kişiler bu günde geleceğe ait olumlu plan ve projeler yapabilirler. İnsanlık ve demokrasi adına uğraşanlar vatansever kişilerden destek görecekleri bir gündeler. Kişisel açıdan Kova burçları Yengeçlerden olumlu etki almaktalar. Yengeç burçlarının arkadaş ve tanıdıkları ile kendilerini güvende hissedecekleri bir gün.

İletişim ve bilgi ağını sembolize eden Merkür bir süredir Aslan burcunda iyi konumda. Bu hafta da Merkür Aslan burcunda iyi konumda; en iyi olduğu günler Salı, Cumartesi ve Pazar günleri. Bu günlerde nüfuz sahibi kişiler ve Aslan burçları iletişim, hizmet ve sağlık sektöründen olumlu etkiler almaktalar. Nüfuz sahibi kişilerin ve Aslan burçlarının iş arkadaşları ve çalışanları ile aralarının iyi olduğu bir hafta. İletişim, hizmet ve sağlık sektörü ile ilgili yaratıcı çalışmalar da yapılabilinir. Kişisel açıdan Aslan burçları İkizler ve Başak burçlarından olumlu etkiler almaktalar. Bu hafta da Aslan burçlarının ve çevrelerinde nüfuz sahibi, tanınmış kişilerin mantık, muhakeme, yazma ve konuşma yetilerinin en üst seviyede olduğu bir hafta. Aslan burcunda örnek ünlü ise Obama. Suriye başkanı Esad ise tam bir Başak burcu. Başak burcunun Yöneticisi Merkürdür. Yani Suriye Başkanı Esad Merkürün Aslan burcunda olan olumlu etkisinden faydalanıyor. Bu da bir bakıma Aslan burçlarının ya da nüfuzlu insanların Esad'a isteyerek yada istemeyerek destek vereceğini gösteriyor.

Mars Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri Terazi burcunda kötü konumda olduğundan adalet ve diplomasi konuları ile uğraşanlar polis ve güvenlik birimlerinden kötü etkilenebilirler. Diplomatik konularda ve ikili ilişkilerde kabalık, kavga, saldırganlık ve egoistlik ön plana çıkabilir. Bu günlerde yapılacak yeni başlangıçlar olumsuz sonuçlanabilir. Kişisel anlamda Terazi burçlarının başı polis ve güvenlik birimleri ile yada Koç burçları ile derde girebilir. Koç burçlarının Terazi burçlarına karşı saldırgan ve kaba davranabilecekleri günlerdir bu günler. Ayrıca bu günlerde Koç burçları ikili ilişkilerde (evlilik, ortaklık, adli davalar) kavgacı ve saldırgan olacakları günlerdeler. Koç burçları Çarşamba, Cuma ve Cumartesi özellikle ikili ilişkilerde biraz daha sakin olmaya çalışsınlar lütfen.

Satürn ise geçen hafta da olduğu gibi bu hafta da Terazi burcunda hep kötü konumda olacağından Terazi burçları ile adalet ve diplomasi ile uğraşanlar emir veren, başkan konumundaki kişilerle Oğlak burçlarından baskı görmeye devam edecekler. Rusya Başkanı Putin de Terazi burcu. Ama yönetici gezegeni Akrepte. Yani Akrebe bakan Terazilerden. Kendisi hem Satürnden (emir veren , otoriter, başkan konumundaki insanlar) gelen baskılarla savaşmakta hem de 8 Temmuz Pazar gününden itibaren Plütonun Oğlak burcunda kötü konuma geçmesiyle kendi istekleri doğrultusunda Oğlak burçlarını yada emir veren, otoriter, başkan konumundaki kişileri manipüle edebilir. Bu arada Akrep burcu demişken Sayın Cumhurbaşkanımız Gül de Akrep burcudur ama yönetici gezegeni Aslanda olduğundan Aslana bakan Akreplerdendir. Pazar gününden itibaren Sayın Gül de düşmanlarına karşı çok katı ve insafsız olabilir.

Neptün ise yine Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri Balık burcunda kötü konuma geçtiğinden Büyük kurum ve kuruluşlar (hastane, hapishane vb) yine kendileri gibi büyük kurum ve kuruluşlar tarafından yada gizli düşmanlar tarafından aldanma, aldatılma, bulanıklık, dikkatsizlik, endişe ve kuruntularla karşı karşıya kalabilirler. Kişisel anlamda Balık burçları yine kendileri gibi Balık burçları tarafından yada büyük kurum ve kuruluşlar tarafından veya gizli düşmanları tarafından aldatılabilirler. Balık burçları hayalkırıklıkları da yaşayabilir. Biliyorsunuz Sayın Başbakanımız da yönetici Gezegeni Terazi burcunda olan bir Balık burcudur. Balık burçları dikkat diyoruz ! Diğer burçtan olanlar ise astrolojik haritalarında Balık burcu hangi evinize düşüyorsa o konulara dikkat edin diyoruz !

Plüto uzun bir zamandır iyi konumdaydı ancak Pazar gününden itibaren Oğlak burcunda kötü konuma geçiyor. Ani ve istenmeyen değişimler gündeme gelebilir. Bu değişimler bilhassa emir veren, patron konumundaki insanları etkiliyor. Kişisel açıdan Akrep burçları Oğlak burçlarını yada emir veren patron konumundaki kişileri olumsuz yönde etkileyebilirler. Akrepler bu dönem Oğlakları yada başkan konumundaki kişileri kendi istekleri doğrultusunda manipüle edecekleri, katı ve insafsız olacakları bir döneme giriyorlar. Pazar günü Plüto Oğlak burcunda kötü; Oğlak burcunun yöneticisi Satürn ise Terazi burcunda kötü konumda olduğundan beklenmedik ani değişimler emir veren, başkan konumundakileri kötü yönde etkilediğinden emir veren başkan konumundakiler de adalet ve diplomasi ile uğraşanlara baskı yapabilirler. Yani kısaca ani ve beklenmedik değişimler ikili, diplomatik ilişkileri olumsuz yönde etkileyebilir. Bu arada sonraki günlerde Plüto ile birlikte Marsın da kötü konuma geçmesiyle yer altında önemli hareketlilikler ve yıkıcı depremler olabilir.

Çarşamba günü de kritik bir gün; bu günde Güneş Yengeç burcunda kötü, Yengeçin yöneticisi Ay Oğlak burcunda kötü, Oğlak burcunun yöneticisi Satürn ise Terazi burcunda kötü. Yani nüfuz sahibi kişiler ev, yurt, vatan konuları ile uğraşanları kötü etkiliyor; ev, yurt, vatan konuları ile uğraşanlar emir veren, başkan konumundakileri olumsuz etkiliyor; emir veren, başkan konumundakiler de adalet ve diplomasi konuları ile uğraşanları olumsuz etkiliyor. Sonuçta diplomatik ve ikili ilişkiler olumsuz etkilenmekte. Kişisel açıdan bu hafta ikili ilişkilere (evlilik, ortaklık, adli davalar) dikkat etmek gerekiyor.

10 Temmuz ve 23 Ağustos döneminde dikkatli olması gereken burçlar başta Plüto yüzünden Akrepler, Oğlaklar, Mars yüzünden Koçlar, Teraziler. Diğer burçlar da astrolojik haritalarında hangi evler bu burçlara denk geliyorsa o konulara karşı daha dikkatli olsunlar. 30 Eylülde ise Mars Akrep burcunda kötü konumda ve Akrepin yöneticisi Plüto da Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan Akrepler pür dikkat olsunlar.

Bilgisayarlarım tatile çıkacağından bir süre astrolojik yorum yapmayacağım. Bakalım bu süre içinde neler olacak ? Tahminler tutacak mı ?

Savaş bizim elimizde ama deprem maalesef elimizde değil ! Depreme karşı herkes bir tane motor kaskı evinde bulundursun ve hazırlıklı olsun !

Beni okuyan herkese çok teşekkür ederim !  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..