Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Haziran '12

 
Kategori
Astroloji
 

04 - 10 Haziran: Koçlar huzursuz, Oğlaklar emredici çarşambaya dikkat!

04 - 10 Haziran: Koçlar huzursuz, Oğlaklar emredici çarşambaya dikkat!
 

Astroloji


Geçen hafta yazdığımız yorumda 29 Mayıs Salı günü için Memur maaşlarının zammını konuşan Hakem Heyetinden Venüs ve Güneş iyi konumda olduğundan iyi bir sonuç çıkabilir ama Satürnün de kötü etkisi yadsınamaz demiştik. Gerçekten de memur maaşlarında yarım puanlık bir artış olmuş. Memurlar tam istedikleri artışı alamadılar ama hiç artış da olmayabilirdi. Burada Satürnün Terazi burcundaki kötü etkisi devreye girip fren yapmış olmalı :)

4 HAziran'da gerçekleşecek ay tutulması sanılanın aksine Ayın katsayısı yüksek olduğundan fazla etkilemeyecek. Hatta ay tutulmasının ertesi günü yani 5 Haziran'da Yay burçları Aydan iyi etkiler bile alacak. 04 ile 10 Haziran haftasına Ay, Venüs ve Uranüs damgasını vuracak. Ayın etkin konumu yüzünden bu hafta kadınlıkla ilgili, kadınsal (sezeryan, kürtaj, vs) konuların konuşulması da muhtemel.

Ay Salı günü yani 5 Haziran'da Yay burcunda iyi konumda olduğundan ülkedeki, her konuda üreten insanlar yabancı ülkelerle yada kültürlerle iyi ve karlı ilişkiler içine girebilirler. Örneğin ihracat işlerinde gelişmeler olabilir. Her konuda üreten insanlar yabancı ülkelere güven sağlayabilirler. Aynı şekilde vatansever kişiler de yabancı ülke ve kültürden kişilerin bize güven duymasını sağlayabilirler. Hukuk ve Yasaları olumlu yönde etkileyecek ev ve gayrimenkul konusunda değişimler gündeme gelebilir. Kişisel olarak Yay burçları Yengeç burçlarından duygusal anlamda olumlu etkiler alabilirler.

Ay Çarşamba ve Perşembe ise Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan otorite sahibi kişiler üretimle uğraşan kişilere yada aşırı vatansever kişilere karşı aşırı duyarlı yada güvensiz olabilirler. Bu günler kişisel açıdan Oğlak burçlarının güvensiz olacakları günler. Yengeç burçları Oğlak burçlarını duygusal açıdan kötü etkileyebilir.

Ay Cuma ve Cumartesi günleri ise Kova burcunda iyi konumda olduğundan ülkedeki üretimle uğraşan kişiler bazı grup yada organizasyonları ve geleceğe yönelik plan ve projeleri olumlu yönde etkileyebilirler. Üretime dayalı plan ve projelere bu günlerde imza atılabilir. Ayrıca vatansever insanlar da grup ve organizasyon çalışmalarına bu günlerde iyi bir yön verebilirler. Ev, gayrimenkul konularına ait plan ve projeler de bu günlerde hayata geçebilir. Kişisel açıdan Kovaların Yengeçlere karşı güven duydukları bir gün. Yengeçler geleceğe yönelik plan ve projelerini hayata geçirmeye çalışabilirler; grup ve organizasyonlara girebilirler. Kovalar ise ev ve gayrimenkul konularında şanslı günlerindeler.

Merkür Çarşamba ve Perşembe İkizler burcunda, Pazar günü de Yengeç burcunda iyi konumda olduğundan iletişim ve iletişim sektörünü ilgilendiren konular ve kişiler ayrıca hizmet ve sağlık sektörünü ilgilendiren konu ve kişiler, işçi ve çalışanlar önce iletişim sektöründeki kişileri Pazar günü de üreticileri, vatansever kişileri, ev ve gayrimenkul konularıyla uğraşanları olumlu yönde etkiliyor. Örneğin Çarşamba ve Perşembe günleri gazeteciler daha çok haber üretebilir, tüccarlar daha çok iş bağlantısı yapabilir. Hizmet ve sağlık sektörüyle uğrşanlar yada işçi ve çalışanlar kendilerini daha iyi ifade edebilirler; bu kişilerle ilgili fikir ve haberler çıkabilir. Pazar günü ise ev ve gayrimenkul konularında bazı fikir ve haberler çıkabilir. Üretimle uğraşanların işçi ve çalışanları ile fikir alışverişlerinde bulunacakları bir gün olabilir. Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri iletişimin olumlu anlamda yoğun olacağı günler. Kişisel anlamda Çarşamba ve Perşembe günleri İkizler burcundan olanların iletişimlerinin iyi olduğu, akıl ve mantıklarının iyi çalıştığı günler. İkizler burcu yine kendi gibi İkizler burcu olan kişilerden fikir alışverişi yapabilir. Pazar günü ise Yengeçlerin iletişim ve muhakeme güçlerinin iyi olduğu bir gün. Yengeç burçları İkizler burcu ile fikir alışverişinde bulunabilir.

Venüs de bütün bir hafta İkizler burcunda iyi konumda ama en iyi olduğu günler Pazartesi ve Pazar günleri. Bu günlerde İkizler burcundan olanlar ve iletişim konuları ile uğraşanlar ikili ilişkiler ve para konularında çok iyi etkiler alıyorlar. Bu kişiler ikili ilişkilerde (evlilik, ortaklık, adli davalar vs.) daha paylaşımcı ve uzlaşmacı olacakları bir haftadalar.

Jüpiter Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri Boğa burcunda kötü konumda olduğundan Boğa burçları ve Boğa burcunu sembolize eden şeyler için savurganlık söz konusu. Boğalar gereksiz harcamalar yapabilirler. Ülkede para konuları ile uğraşanlar da savurganlık ve sorumsuzluk yapabilirler. Para ve ekonomiyle uğraşanlar yabancı ülkelerden, hukuk ve yasalardan kötü etkiler alıyorlar. Kişisel açıdan Boğa burçları da yeni çıkacak yada mevcut hukuk ve yasalardan kötü etkilenebilirler. Boğaların yüksek eğitimle ilgili işleri sorumsuzluk yapmaları yüzünden kötü gidebilir. Boğalar Yay burçlarına dikkat etsinler !

Satürn Terazi burcunda Perşembe, Cuma ve Pazar günleri kötü konumda olduğundan Terazi burçları ve Terazi burcunu sembolize eden şeyler için baskı ve sansür mevcut. Teraziler baskı altında. Terazi burçları hayatlarındaki patron konumundaki insanlardan yada Oğlak burcu insanlarından baskı görebilirler. Adalet ve diplomasi işleri ile uğraşanlar da otorite sahibi, başkan konumundaki kişilerin baskıları ile karşı karşıya kalabilirler.

Uranüs Koç burcunda Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri kötü konumda olduğundan Koç burçları ve Koç burçlarını sembolize eden şeyler bu günlerde huzursuz olacak. Koç burçlarının geleceğe yönelik plan ve projeleri değişebilir. Ayrıca Koçlar arkadaş ve tanıdıkları yüzünden huzursuz olabilirler. Koç burcunun sembolize ettiği Polis ve askeri birimler bu günlerde asi ve kuraldışı kişiler yada gruplar yüzünden huzursuz olabilirler. Bazı teknolojik ve bilimsel gelişmeler askeri güçlerin huzurunu kaçırabilir.

Plüto Çarşamba günü Oğlak burcunda kötü ama Pazar günü Oğlak burcunda iyi konumda. Çarşamba günü emredici, otorite sahibi, başkan konumundaki kişiler başkalarını kendi ihtiyaçları doğrultusunda manipüle edebilirler. Bu kişiler Çarşamba günü zorlu ve ani değişimler yapmak isteyebilirler. Haftanın diğer günleri bilhassa Pazar günü ise emredici, otorite sahibi kişiler olumlu anlamda eskimiş değerleri değiştirmeye ve dönüştürmeye devam edecekler.

Bilhassa Çarşamba günü Uranüs ve Plütonun aynı anda kötü konuma geçmesiyle huzursuzluk ve şiddet ortaya çıkabilir. Aynı zamanda Ay da Çarşamba ve Perşembe günleri Oğlak burcunda kötü konuma geçmesiyle güvensizlik ve korkular haftaya damgasını vurabilir.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..