Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Aralık '11

 
Kategori
Astroloji
 

05 - 11 Aralıkta yüksek teknolojik silahlara, bilgisayar ve internete dikkat!

05 - 11 Aralıkta yüksek teknolojik silahlara, bilgisayar ve internete dikkat!
 

astroloji


Haftaya Damgasını Satürn ve Jüpiter vuracak. Satürn Terazi burcunda bütün bir hafta boyunca kötü konumda olduğundan otorite sahibi insanlar korku ve karamsarlıkla adalet ve diplomasiyle uğraşanları kötü etkileyebilirler. Ülkedeki otorite sahibi insanlar bir takım yasaklar, sansürler koyarak diplomatik ilişkileri kötüleştirebilirler.

Jüpiter ise Boğa burcunda Pazar hariç hep kötü konumda olacağından Uzak ülkelerle olan maddi ilişkilerimiz kötüleşebilir. Yeni çıkabilecek hukuk ve yasalar parayla uğraşan insanları kötü etkileyebilir. Borsa ve ekonomiye bu hafta dikkat etmeliyiz.

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri Uranüsün bilhassa Satürnle birlikte kötü konumda oluşu başta insanlık ve demokrasi adına uğraşanları kötü etkileyecek ve etkilenecekler. Yani bu kişiler hem adalet ve diplomasiyle hem de askeri birlik ve polislerle çatışabilirler. Bunların haricinde 5, 6 ve 7 Aralık da internet ve bilgisayar gibi elektrik ve elektronik aletlerin yapacağı arıza ve karışıklıklara da dikkat etmek gerekiyor. Bu tarihlerde yüksek teknolojiye ait silahlar da tehlike arz edebilir.

Venüs Pazartesi, Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerinde Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan otorite sahibi insanlar düşman ve rakiplerine karşı dikkatli olsunlar. Bu günlerde otorite sahibi insanların birebir ilişkileri gerginleşebilir.

Ay Pazartesi ve Salı Koç burcunda kötü konumda olmasından  ötürü yurt genelinde aşırı duyarlılık olabilir. Bu da askeri birlikleri ve polisleri kötü etkileyebilir.


Haftanın en yoğun günü ise Pazartesi olacak !

Bu haftalık da astrolojik yorumlarımız bu kadar

Herkese bol Güneşli günler !

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..