Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ocak '21

 
Kategori
Astroloji
 

11-17 Ocak 2021 Astroloji

11 - 17 Ocak 2021 Haftalık Burç Astroloji: 12 Ocak Ay ve Venüse Dikkat! 
 
12 Ocak Ay Transiti -3, Venüs Transiti ise -2 katsayısında olup günün toplam katsayısı -8'dir. 12 Ocak Haftanın hatta Ayın en yoğun günü sayılabilir. 12 Ocakta Yengeç, Boğa ve Terazilerin Ay ve Venüsden ötürü katsayıları son derece düşebilir ve keyifleri kaçabilir. Natal gezegenleriniz Yengeç, Boğa, Terazi ise bu natal gezegenleri sembolize eden hastalıklara dikkat derim. Yengeç, Boğa, Terazi burçları hangi astrolojik evlerinize denk geliyorsa o konularda dengesiz, talepkar kişilerle karşılaşabilir, verim, güven ve para problemleri yaşayabilirsiniz. (Ocak 2021 burç)
 
12 Ocakta Tr Aydan Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar olumsuz etki alırken Tr Venüsden Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Akrep, Yay, Balık** olanlar olumsuz Natal Marsı Aslan, Kova olanlar ise olumlu etkiler alabilirler. (haftalık burç) (haftalık astroloji)
 
Örneğin 12 Ocakta Natal Güneşi Başak Marsı Akrep olan Suriye Başkanı Esad hem Tr Ay hem de Tr Venüsden son derece olumsuz etkiler alabilir. Başak burcu Esad'ın 12 Ocakta Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'a, İsrail Başkanı Netanyahu'ya, Fransa Başkanı Makron'a, Natal Marsı Terazi olan TSK ve Türkiye'ye, Natal Güneşi Terazi olan Rusya Başkanı Putin'e, kendi ülkesinden kişilere çok dikkat etmesi gerekebilir. (Ocak astroloji) (2021 Ocak burç)
 
12 Ocakta Yeni ABD Başkanı Akrep burcu Joe Biden'ın (Yükselen Koç) da 10.evindeki (kariyer) Tr Aya çok dikkat etmesi gerekebilir. 12 Ocakta Joe Biden kariyeri ile ilgili bir verim düşüklüğü ve güven problemi yaşayabilir. Joe Biden aynı zaman da 10.evindeki Tr Venüsden de olumsuz etkiler almakta olup kariyeri ile ilgili talepkar kişilere ve Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'a, Netanyahu'ya, Makron'a çok dikkat etmesi gerekebilir. (2021 haftalık burç)
 
12 Ocakta Balık burcu C** E** sadece Tr Venüsden olumsuz etkiler almaktadır. Tr Venüs 10.evinde olup C** E** (Yükselen Koç) da tıpkı Biden gibi kariyeri ile ilgili Venüsyen konulara (sosyal ve siyasi, vs) ve Natal Marsı Aslan olan Trump'a, Netanyahu ve Makron'a çok dikkat etmesi gerekebilir. (Ocak 2021)
 
11 Ocak haftası boyunca ama özellikle 12 Ocakta dünya genelinde Tr Ay ve Venüsden ötürü sosyal ve siyasi konularda, ikili ilişkilerde (evlilik, ortaklık, vs) talepkarlıklar, dalgalanmalar, güven problemleri ve verimsizlikler artabilir. 
 
12 Ocakta Natal Güneşi Koç Marsı Balık olan İran'In da Natal Marsı Aslan olan İsrail ve Netanyahu'ya sosyal ve siyasi konular bazında çok dikkat etmesi gerekebilir. 12 Ocakta Koç burcu İran'In ülke güvenliği ve verimi de Tr Ay yüzünden düşebilir.
 
11, 12 Ocakta Tr Venüsün İkizler ve Yay burcunu olumsuz etkilemesi yüzünden olumsuz hava koşulları (fırtına, kasırga, sel, vs) ve ihmalkarlıklardan ulaşım (hava, kara, deniz) kazaları oluşabilir. 
 
12 Ocakta Tr Ay ve Venüs Boğa ve Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyeceğinden deprem tehlikesi, toprak kayması, volkanik aktiviteler artabilir. 12 Ocakta ihmalkarlıklardan kaynaklı kazalar, para kavgaları ve cinayetleri olabilir. 12 Ocakta ülkelerin sınır kavgaları, terör, şiddet olayları patlama ve yangınlar artabilir.
 
12 Ocak Astro Carto Grafide Tr Ay, Venüs, Mars, Uranüsden olumsuz etki alan Merkür, Neptün, Venüs, Plüto çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (İstanbul, Kocaeli, İzmit, Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Afyon, Isparta, Burdur, Antalya, Sinop, Samsun, Amasya, Yozgat, Kayseri, Adana**, Hatay, Antakya, Osmaniye, Tokat, Ordu, Sivas, Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa, Artvin, Erzurum, Muş, Bitlis, Kars, Ağrı, Van, Siirt, Şırnak), Akdeniz Açıkları, Lübnan, İsrail, Filistin, Ürdün, Suriye, Suudi Arabistan, Yemen, Umman, BAE, Irak, Gürcistan, Azerbaycan, İran**, İran Körfezi, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Tayland, Malezya, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Yeni Zelanda, Filipinler, Tayvan**, Hong Kong, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Meksika, Kanada, Panama, Ekvador, Kolombiya, Venezuella, Peru, Brezilya, Arjantin, İngiltere, Fransa, İspanya, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, İtalya, Almanya, Norveç, İsveç, Belçika, Hollanda, Ukrayna, Romanya, Yunanistan, Arnavutluk, Sırbistan, Polonya, Rusya
 
12 Ocakta yukarda adı geçen bölgelerde şiddetli depremler, toprak kaymaları, göçük, heyelan, volkanik aktiviteler, terör ve şiddet olayları, olumsuz hava koşulları (fırtına, kasırga, sel, tipi, vs), ulaşım kazaları (hava, kara, deniz, uçak, internet), para kavgaları ve cinayetleri, ülkelerin sınır savaşları, halk ayaklanmaları, patlama ve yangınlar olabilir.
 
12 Ocakta Başak ve Balık burçlarını sembolize eden şeyler Tr Ay ve Venüsden olumsuz etki alacağından iş ve hizmet sektöründe, sağlık sektöründe yavaşlıklar, aksaklıklar, ihmalkarlıklar ve grevler olabilir. 12 Ocakta yolculuk yapacakların çok dikkatli olmaları gerekebilir.
 
12 Ocakta Natal Marsı Terazi olan TSK ve Türkiye ile Koç burcu NATO arasında Ay (güvenlik konuları) ve Venüs (sınırlar, toprak paylaşımları, vs) yüzünden bir takım sürtüşmeler yaşanabilir. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç ----------------------------------------------------------------------------
(12 Ocak 10.ev Ay, Venüs Dikkat, 6 ve 12.evlere Ay ve Venüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Boğa ----------------------------------------------------------------------------
(12 Ocak 9.ev Ay, Venüs Dikkat, 5 ve 11.evlere Ay ve Venüsden olumsuz yansıma)
Yükselen İkizler ----------------------------------------------------------------------------
(12 Ocak 8.ev Ay, Venüs Dikkat, 4 ve 10.evlere Ay ve Venüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Yengeç ----------------------------------------------------------------------------
(12 Ocak 7.ev Ay, Venüs Dikkat, 3 ve 9.evlere Ay ve Venüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Aslan ----------------------------------------------------------------------------
(12 Ocak 6.ev Ay, Venüs Dikkat, 2 ve 8.evlere Ay ve Venüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Başak ----------------------------------------------------------------------------
(12 Ocak 5.ev Ay, Venüs Dikkat, 1 ve 7.evlere Ay ve Venüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Terazi ----------------------------------------------------------------------------
(12 Ocak 4.ev Ay, Venüs Dikkat, 12 ve 6.evlere Ay ve Venüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Akrep ----------------------------------------------------------------------------
(12 Ocak 3.ev Ay, Venüs Dikkat, 11 ve 5.evlere Ay ve Venüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Yay ----------------------------------------------------------------------------
(12 Ocak 2.ev Ay, Venüs Dikkat, 10 ve 4.evlere Ay ve Venüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Oğlak ----------------------------------------------------------------------------
(12 Ocak 1.ev Ay, Venüs Dikkat, 9 ve 3.evlere Ay ve Venüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Kova ----------------------------------------------------------------------------
(12 Ocak 12.ev Ay, Venüs Dikkat, 8 ve 2.evlere Ay ve Venüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Balık ----------------------------------------------------------------------------
(12 Ocak 11.ev Ay, Venüs Dikkat, 7 ve 1.evlere Ay ve Venüsden olumsuz yansıma)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..