Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Nisan '13

 
Kategori
Astroloji
 

15 - 21 Nisan: Salı ve Pazar günleri Ay süper konumda!

15 - 21 Nisan: Salı ve Pazar günleri Ay süper konumda!
 

01 - 07 Nisan haftası için yaptığım yorumlarda Merkürün Balık burcunda kötü konumda oluşu yüzünden Büyük Kurum ve Kuruluşları ilgilendiren asılsız yada dedikodu niteliğinde haberler olabileceğini, Büyük Kurum ve Kuruluşların kurnazlık ve hilekarlıklarla karşı karşıya kalabileceğini ve işçi ve çalışanlar arasındaki iletişime, bilgi ve haber akışına çok dikkat etmek gerektiğini yazmıştım. Tam da bu sırada 5 Nisan günü tüm dünyayı bomba gibi sarsan OffShoreLeaks belgeleri patladı. Bu habere göre Bazı Büyük Kurum ve Kuruluşlar vergi kaçakçılığı ile suçlanıyorlar. 

08 - 14 Nisan haftası için ise yoğun bir hafta olacağını ve Güneş, Mars ve Venüsün Koç burcunda kötü konumda oluşu yüzünden Çarşamba gününe dikkat çekmiştik. Bu günde kavga ve saldırılara dikkat demiştik. Kavga ve karışıklıklar 2 gün öncesinden başladı. Önce Silvri'deki gerginlikler daha sonra da Dicle Üniversitesinde çıkan öğrenci kavgaları Çarşamba gününe kadar sürdü. Çarşamba günü gerginlikler ODTÜ Üniversitesine de sıçradı. Ayrıca 08-14 Nisan haftasında da Merkürün Balık burcunda kötü konumda oluşu yüzünden bazı haberler Büyük Kurum ve Kuruluşları kötü yönde etkiledi, örneğin "T.C." ibaresinin kalkacağı ile ilgili haberler.

Bu hafta Ay Salı günü Yengeç burcunda +8 katsayısı ile Pazar günü de Başak burcunda +7 katsayısı ile süper bir konumda bulunuyor. Biliyorsunuz 20 Martta da +8 katsayısı ile süper bir konumda olduğunu yazdığımızda 2 gün sonra yani 22 Martta İsrail'in Türkiye'den özür dilediğini haber aldık. 16 Nisan Salı günü yada 2 gün sonrası yine benzer bir durum olabilir. Ülke genelinde barış ve huzura yönelik önemli bir gelişme olabilir. Üretken insanların üretkenliklerinin de yüksek olacağı bir gün. Üretimle yada kadınlarla ilgili konularda da yeni gelişmelerin olabileceği bir gün.

Ay Pazar günü ise Başak burcunda +7 ile süper bir konumda olacağından hizmet ve sağlık sektörü ile uğraşanlar, işçi ve çalışanlar, analist ve eleştirmenler vatansever kişilerden olumlu yönde etki alabilirler. Bu kişilerin üretkenliklerinin artacağı bir gün. Hizmet ve sağlık sektörü ile ilgili yada işçi ve çalışanların güvenliği ile ilgili bir takım olumlu gelişmeler de olabilir.

Güneş ise Perşembe günü Koç burcunda iyi, Pazar günü ise Boğa burcunda kötü konuma geçiyor. 18 Nisan Perşembe günü Güneş Koç burcunda iyi konumda olduğundan ülke genelinde polis, asker ve güvenlik birimleri nüfuzlu ve çevrelerince tanınmış kişilerden olumlu etkiler alabilirler. Polis, asker ve güvenlik birimleri ile ilgili konularda bir canlanma ve gündeme gelme de söz konusu olabilir.

Güneş Pazar günü ise Boğa burcunda kötü konumda olduğundan para konuları ile uğraşan kişiler nüfuzlu ve tanınmış kişilerden kötü etki alabilirler. Bu kişiler kibir ve egoistliklerle karşı karşıya da kalabilir. Egoistlik yüzünden para kayıpları da yaşanabilir.

Jüpiter Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri İkizler burcunda kötü konumda olduğundan iletişim sektörü ile uğraşanlar (gazeteciler, enteller, internetle uğraşanlar, vs) tüccarlar sorumsuzluklarla karşı karşıya kalabilirler. İletişimle uğraşanların başı bazı yazı ve fikirler yüzünden hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve kültürlerle (kürt, alevi, vs.) derde de girebilir.

22 - 28 Nisan haftası ve sonrası Güneş, Venüs ve Mars Boğa burcunda kötü konumda olacağından para konularına Dikkat !

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 15 - 21 Nisan haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Güneş 1.evde Prş çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında cömert, canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik.

Güneş 2.evde Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Jüpiter 3.evde Salı, Çrş, Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Ay 4.evde Salı çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Ay 6.evde Pazar çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Neptün 12.evde Cts çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri. (Sıkıntı ve sorunlarınıza, gizli düşmanlarınıza karşı daha anlayışlı, özverili ve merhametli olabilirsiniz.)

Yükselen Boğa

Güneş 1.evde Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Jüpiter 2.evde Salı, Çrş, Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm.

Ay 3.evde Salı çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Ay 5.evde Pazar çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Neptün 11.evde Cts çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 12.evde Prş çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında cömert, canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik. (Kendinizden emin tavırlarınız sayesinde gizli düşmanlarınıza, sıkıntı ve sorunlarınıza karşı üstünlük sağlayabilirsiniz.)

Yükselen İkizler

Jüpiter 1.evde Salı, Çrş, Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Başkaları üzerinde tembel sorumsuz bir izlenim bırakabilirsiniz.)

Ay 2.evde Salı çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Ay 4.evde Pazar çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Neptün 10.evde Cts çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri. (Cts günü kariyer konularında daha anlayışlı davranabilir yada anlayışlı kişilerle karşılaşabilirsiniz.)

Güneş 11.evde Prş çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda cömert, canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik.

Güneş 12.evde Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Yükselen Yengeç

Ay 1.evde Salı çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Ay 3.evde Pazar çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Neptün 9.evde Cts çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 10.evde Prş çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında cömert, canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik.

Güneş 11.evde Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Jüpiter 12.evde Salı, Çrş, Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Gizli düşmanlarınızın abartılı, kaba, patavatsız hareketleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz.)

Yükselen Aslan

Ay 2.evde Pazar çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Neptün 8.evde Cts çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 9.evde Prş çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında cömert, canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik.

Güneş 10.evde Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Jüpiter 11.evde Salı, Çrş, Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Arkadaş ve tanıdıklarınızdan kabalık yada sorumsuzluk görebilirsiniz.)

Ay 12.evde Salı çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Yükselen Başak

Ay 1.evde Pazar çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Neptün 7.evde Cts çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 8.evde Prş çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında cömert, canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik.

Güneş 9.evde Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Jüpiter 10.evde Salı, Çrş, Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (İşiniz yada kariyer hayatınızda sorumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.)

Ay 11.evde Salı çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Yükselen Terazi

Neptün 6.evde Cts çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 7.evde Prş çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında cömert, canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik.

Güneş 8.evde Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Jüpiter 9.evde Salı, Çrş, Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Yüksek öğrenim, Hukuk ve yasalar konularında sorumsuzluklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. )

Ay 10.evde Salı çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Ay 12.evde Pazar çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Yükselen Akrep

Neptün 5.evde Cts çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 6.evde Prş çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında cömert, canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik.

Güneş 7.evde Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Jüpiter 8.evde Salı, Çrş, Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Başkaları ile kaynaşırken
kaba, patavatsız kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bankacılık, vergi, miras konularında sorumsuzluklar olabilir. Ameliyat olurken de dikkatli olmalısınız. Her türlü yeniliği yaparken sorumsuzluklara karşı dikkatli olunması gereken bir gün.)

Ay 9.evde Salı çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Ay 11.evde Pazar çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Yükselen Yay 

Neptün 4.evde Cts çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 5.evde Prş çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında cömert, canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik.

Güneş 6.evde Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Jüpiter 7.evde Salı, Çrş, Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Her türlü ortaklık evlilik, iş, vb. konularında kabalık, patavatsızlık ve sorumsuzlukla karşı karşıya kalabilirsiniz.)

Ay 8.evde Salı çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Ay 10.evde Pazar çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Yükselen Oğlak

Neptün 3.evde Cts çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 4.evde Prş çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında cömert, canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik.

Güneş 5.evde Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Jüpiter 6.evde Salı, Çrş, Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Sağlığınızla ilgili konularda sorumsuzluklara dikkat ! İş arkadaşlarınız yada çalışanlarınız da sorumsuzluk yapabilir.)

Ay 7.evde Salı çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Ay 9.evde Pazar çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Yükselen Kova

Neptün 2.evde Cts çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 3.evde Prş çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında cömert, canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik.

Güneş 4.evde Pazar kötü :  Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Jüpiter 5.evde Salı, Çrş, Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Çocuklarınızın savurganlığı sizi rahatsız edebilir. Kendinizi ifade ederken abartıya kaçabilirsiniz.)

Ay 6.evde Salı çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Ay 8.evde Pazar çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Cts çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında anlayışlı, merhametli, duyarlı, insancıllık, özveri.

Güneş 2.evde Prş çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında cömert, canlılık, saygınlık, onur, kendinden eminlik, liderlik.

Güneş 3.evde Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, gösteriş, caka, böbürlenme, baskınlık.

Jüpiter 4.evde Salı, Çrş, Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, tembel, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, fanatizm. (Ev ve aile içi işlere çok para gidebilir. Ev, güvenlik, gayrimenkul konularında sorumsuzluklara dikkat !)

Ay 5.evde Salı çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

Ay 7.evde Pazar çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında duyarlı, anlayışlı, uyumlu, huzurlu, üretken.

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..