Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ekim '07

 
Kategori
Blog
 

Gökyüzünde blog toplantısı

Gökyüzünde blog toplantısı
 

Blogcuların buluşması hep beni heyecanlandırdı. 13 Ocak İstanbul toplantısına katılamadım. O tarihte henüz blok okuruydum ve katılma olanağım ne yazık ki yoktu. 26 Mayıs Eymir toplantısına katıldım katılmasına, ama beni gören olmadı. Çok kısıtlı bir zamanı değerlendirerek, toplantının yapıldığı bağ evi üzerinde, havadan birkaç tur atmakla yetindim. 8 Eylül İzmir toplantısına katılmayı çok istememe rağmen, aynı güne rastlayan bir görev nedeniyle o arzumu da gerçekleştiremedim.

Havacılık ağırlıklı sivil toplum konularında burada yazmaya çalışıyorum. Zaman içinde okunma oranım düşmüş olsa da, bu konularda yazmaya devam edeceğim sanıyorum. Yazılarımda çoğunlukla da Türk Hava Kurumu’nu anlatıyorum. Kimi zaman, kurulduğu o zor yılları, kimi zaman, yaşamlarını hiçe sayan kahramanlarını, kimi zaman da, kurum hakkında ”bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara” kurum gerçeklerini anlatmaya çalışıyorum.

Burada yazmaya başladığım günden bu yana da, Milliyet Blog Ailesini, Türk Hava Kurumu Ailesi ile tanıştırma ve kaynaştırma düşüncesini olgunlaştırmaya çalışıyorum. Bu düşüncemi kimi Blog Yazarlarına yazdığım yorumlarda, ya da bana yorum yazan Blog yazarlarına verdiğim yanıtlarda dile getirdiğim de oldu. Genelde olumlu karşılandı. Son Genel Yönetim Kurulu Toplantısında, Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Yusuf Güngör’le paylaştım bu düşüncemi. Çok sıcak karşıladı ve böyle bir toplantının olması halinde, kendisinin de bu toplantıya katılmaktan çok büyük keyif alacağını, Milliyet Blog Yazarlarını fırsat buldukça okumaya çalıştığını, hatta içlerinde birlikte mesai yaptığı bir arkadaşının da bulunduğunu söylemesi beni daha da cesaretlendirdi. ( Sayın Mustafa Kemal Öztürk, “Emekli Bir Subay” ın kulakları çınladı mı? Bilmiyorum.)

Sevgili Milliyet Blog Yazarı dostlarım; bayramdan sonraki bir hafta sonunda, ama kış soğuklarına kalmadan, ‘Milletin makus talihinin yenildiği’ o yerde, İnönü ovası’nda kurulmuş, havacıların kutsal yeri, gökyüzü çiçeklerinin açtığı yerde, Türk Hava Kurumu İnönü Uçuş Kampı’nda bir blog toplantısı yapmaya ne dersiniz?

Tarihini ve programı burada birlikte oluşturalım. Söz konusu tesisler beş yüz kişilik bir konaklamaya yanıt verecek donanımda. Yeterince katılım olursa, kız ve erkek yatakhanelerinde, yatılı okul günlerimizin keyfi olan yastık savaşı bile yapabiliriz. Bakarsınız, paraşütle atlama, planörle gökyüzüne çıkma özlemi olanlar için, özel bir sürprizimiz de olabilir. İnönü İlçesinin değerli Belediye Başkanı, sevgili dostum, Sayın İsmail Karaköse’nin de sürprizleri olabilir.

Milliyet Blog İnönü buluşmasını tüm Blog yazarı arkadaşlarımın tartışmalarına açıyorum. Top sizde arkadaşlar. Bu konuda daha önce yapılan toplantılarda deneyimlerini geliştirmiş olan; başta Milliyet Blog Editörleri, Sevgili Akdenizli ve İzmir toplantısını gerçekleştiren İlyas Bayram ve arkadaşları olmak üzere, herkesin katkı ve yardımlarını bekliyorum.

Başlık resmi ve bağlı galeride ki resimler de gördüğünüz gökyüzü özgürlüğünü yaşamak ve hep birlikte olmak için..

 
Toplam blog
: 182
: 2395
Kayıt tarihi
: 29.01.07
 
 

10 Kasım 1954 tarihinde doğdum. Sosyal Hizmet Uzmanıyım. Pilotum. (ultralight licence no:151)..