Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '18

 
Kategori
Güncel
 

Sosyopatları Tanımamız Mümkün(mü) Degil?!!

Sosyopatları Tanımamız Mümkün(mü) Degil?!!
 

Antalyada 3 genc bireyin bir araya gelerek cocuklara yønelik cinsel tacizi protesto ettikleri o sirada deniz sahilinde 39 yasindaki olgun bir adamin 12 yasindaki kucuk bir kiz cocugunu søzle tacizi akil alir gibi degil!
 
Canim, ne Tv de haber dinlemek ne de gazete okumak istiyor. Ne ara biz bøyle olduk demeyecegim, cunku biz toplum olarak okuma engelliyiz :( Bizler cocuklarimizin kitap kurdu olmasini isterken, bøyle bagnaz dusunceye sahip olan kisilerse cocuklarimizin adeta mutsuz olmasi icin caba sarfetmiyorlar mi?
 
Iste bu durumlar, tecavuze acik davetiye cikariyor! Son yillardaki taciz, tecavuz, iskence, øldurme, zulum! Piskopatlik almis basini gidiyor, cocuk porno sitelerine en fazla Turkiye den girildigi yapilan istatisliklerede gøzle gørulur bir artis gøstermis! Ya Bodrumda, 12 yasinda olan erkek cocuga 42 yasinda sapik bir adamin tacizi, yenilip yutulur cinsten degil! Bu gidisle basimiza tas yagacak tas :(  Kitap okuyun deseniz, bøyleleri omuzunu silker. Idamin gelmesini istiyor muyum? Evet!
 
Fakat daha mantikli dusunerek, idam da caydirici bir cøzum degil! Batakligi køkunden kurutmak gerek, bir kac sivri sinegin ølumu ancak kisa sure infial yaratir. Sonra ya unutulup, yada kaniksanip gider. 8 yilda 108 000 cocuk kaybolmus, gazete haberinde okuyunca resmen sok oldum. Kimyasal kastrasyon dan bahsediliyor. bunu cøzum olarak dahi gørmuyorum. Hadim edilen sahis bu seferde dolayli yollardan siddet egilimi gøsterebilir. Sosyopatlari tanimamiz mumkun degil, isin dusundurucu yønu ise; Istismarci, tecavuzculer yas itibariyle olgun sahislar! Son yillarda Bir uckur duskunlugu almis basini dørt nala gidiyor.
 
Hayvana tecavuz egilimini ise hic saymiyorum, ahlaki yønu yerle bir olan bøyle sapkinlarin tenasul uvuzlarini køkunden kesmek gerek, bøyle igrenc yaratiklari tecrit edilmeli! Her ebeveyn cocuklarini elinden geldigince korumali, ustu kapali bir sekilde cinsellikten bahsetmeli. Yillar ønce bazi yazilarimda; Cinselligin ilkøgretimde pedogog øgretmenler araciligi ile verilmesini yazmistim, ve de ønerimi yineliyorum. Aydinlik yarinlara ancak aydin genc bir nesil ile varilir. Iyi geceler dilerim, saygilarimla.. 
 
 
Toplam blog
: 425
: 412
Kayıt tarihi
: 24.02.13
 
 

37 Yıldır  yurtdışında yaşıyorum , 1000 den fazla şiirim var,  çeşitli edebiyat sitelerinde, derg..