Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1979 Yabancı diller yüksek okulu almanca bölümü mezunuyum. 2 Yıl tercümanlık yaptım. 28 yıl da öğretmenlik yaptım. Bir diğer mesleğim de aşcılıktır. Yemek yapmasını çok severim. Dağ yürüyüşlerini, yüzmeyi hiç kaçırmam. Boş vakitlerimde de bahçe işleriyle uğraşırım . En çok sevdiğim ise kitap okumak. Psikoloji ve felsefe de..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kaybedenler Kulübü

Zıtlık insanı da kapsar.İki tür insan vardır.Biri yaşayan uyanık olan,diğeri de onu seyreden aptal olandır.Bu ikilemi ortadan kaldıracak olanlar hayatı yaşayanlar değil,onu seyredenlerdir...Güzeldi!Elinize sağlık Cem bey.

02 Ocak 2020 11:46
Adalet

"Akıl kabı"nızdan taşanlarla çok iyi bir okuyucu olduğunuzu hissettim adalete duyulan özleminizle beraber...Elinize sağlık Meryem hanım.Zevklice okunan bir yazıydı.Selamlar.

02 Aralık 2019 15:02
Ben de Öğretmendim

İçinizin ferah ve vicdanınızın rahat olması ve gerçek sevgiyi tatmış olmanız çok önemlidir.Bir gül ağacı düşününüz ki üstündeki güller yansıması gibidir o güzel ruhunuzun gülümsemesi.Meslekte endişe ve sıkıntılar olur zaman zaman.Ben hep olumlu bakmaya çalışırdım yorgunluk ve bitkinliğe,strese Enerjim yetişsin diye...Uzunca,ama güzel bir öyküydü.Keşke birkaç bölüm halinde yayınlamış olsaydınız.Elinize sağlık öğretmenim.Kolay gelsin size.Selamlar.

02 Aralık 2019 14:33
 
Toplam blog
: 73
: 526
Kayıt tarihi
: 21.08.12