Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Tarih, felsefe, siyaset, teoloji, gizli servis konuları, kadim ve mistik konular ile hobi olarak ilgilenmekteyim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Gelecekte geçmişi yazmak - New büyük mega Osmanlı devleti

Tarihin gördüğü tüm büyük düşünürler dini eğitim verilen okullardan çıkmıştır, sizi anlıyorum 130 yıllık bir batı hayranlığı ve kendini küçümseme politikasının sonucunda başka türlü düşünemezdiniz...

23 Eylül 2012 12:49
Tartışmak hain, PKK’lı, mason, Baas, laikçilik, Ergenekoncu ve ateist olmak mıdır? Öyleyse hepsiyim

Hasan bey, merhaba aslında psikolojik sizin yazınızı analiz ettiğimde sizin sorunuza güzel bir cevap çıkıyor, herşeye belli bir ideoloji ile yaklaşıp uzmanlık alanınız olmayan durumlar hakkında da yorum yaptığınızı anlıyorum. Türkiye ve benzer toplumlarda (gelişmiş, gelişmemiş farketmez) bu ve benzeri durum var insanlar uzmanlık alanı olmayan konularda sırf kendi tecrübelerine göre bir yorum çıkartırlar ve o yorumda şahsi ideolojik bir yorum olduğundan toplumdaki yine aynı şekilde uzmanlık alanı olmayan ve sırf o ideolojik fikrin beyne yansıması sonucu karşı atağa geçer. Bu ve benzeri sorunlarla karşılaşmamak istiyorsanız tavsiyem; 1- bu ve benzeri yazılarınızı kendi ideolojinizden ayırarak tam bir bağımsızlık içinde karşılıklı diyalektik içinde yapmanız 2- 1. seçeneği yapamıyorsanız uzmanlık alanınızın içine girmeyen konular hakkında yorum yapmak kaçınmanız. 3- Bunların hiçbirini yapamıyorsanız o eleştirilere tahammül etmeniz!

06 Eylül 2012 20:32
Esad, Davutoğlu'nun "tampon bölge" ısrarına cevap verdi

Bağımsız tarih okuyucuları şunu rahatlıkla görüyordur Sayın Davutoğlu Büyük Selçuklu, Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti tarihlerinde gelmiş en akıllı ve en bilgili devlet adamımızdır. Gönül arzu ederdiki bu büyük akıl İttihatçılar, hürriyetçilerden önce bu memlekete hizmet verseydide(gerçi meşhur Ali paşamızı unutmamak lazım)şu küçük topraklara sıkışıp kalmasaydık. Ulus devletçilik 3. dünya ve güçsüz devletler ideolojisi bununla ancak bu millete bu kadar ihanet edilebilirdi. Biraz büyük düşünün Davutoğlu geçen sene şu sözü söylemişti 1911 bizim balkanlardan atılma, kovulma yılımızdı 2011 yılıda geri dönüş yılımız olacak!!! Bu sözde bağımsız düşünebilen insanlar için ibret vardır!!! İdeolojik yaklaşımınız çok saçma demişsinizki natoya girerek kukla olmayı kabul ettik, peki girmeyipde sovyetlerin bize girmesini bekleseydik???

03 Eylül 2012 19:57
 
Toplam blog
: 22
: 1080
Kayıt tarihi
: 03.05.11