Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ege Üniversitesi Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi bölümü mezunuyum. Şu anda Marmara Üniversitesi Eskiçağ tarihi bilim dalında yüksek lisans yapıyorum. İşini çok seven bir arkeolog olarak Eskiçağ halkları ve kültürleri hakkında ki bilgilerimi diğer insanlarla paylaşmak yapmayı en çok istediğim şeylerin başında geliyor. Aslı..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Babama selam söyle

Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum. Tanrı amcanızın yardımcısı olsun ve sizlere de bu zorluğa dayanma gücü versin. Yazınızı üzüntüyle ve birazda kendime kızarak okudum çünkü bende çeşitli bahaneler yaratarak sağlığını ihmal eden insanlar grubuna giriyorum. Yazdıklarınız benim için bir silkelenme vesilesi oldu. Sevgi ve saygılarımla...

17 Haziran 2007 17:31
Toprak gibi...

Merhaba Fulyacığım, Biliyorum sana uzun süredir yorum yazamadım ama sanmaki yazılarını okumuyorum. Yorum yazamasamda yazdığın her şeyi takip ediyorum. Yazamamakta içinde bulunduğum yoğunluktan ve sonra yazarım diye ertelemekten kaynaklanıyor. Yazını okuyunca kendi çocukluğumu anımsadım. Benim çocukluğumda aynı seninki gibi toprakla ve ağaçlarla dolu bir bahçede geçti. Çok güzel günlerdi ve o zamanların karakterimi ve duygularımı şekillendirdiğine inanıyorum.

12 Haziran 2007 07:19
Gidiyorum…

Canım arkadaşım benim, Yüreğine sağlık.

06 Haziran 2007 01:22
 
Toplam blog
: 130
: 5076
Kayıt tarihi
: 08.08.06