Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '09

 
Kategori
Siyaset
 

Apo dışarı Haberal içeri...

Apo dışarı Haberal içeri...
 

Bebek Katili


Hayal etmek, başarmak için başlangıç süreci, başlamaksa başarının yarısıdır.

Bu konuyu ilk duyduğumda kendi kendime "hadi canım sende" demiştim. Türkiyede böyle bir şeyi hiçbir kimsenin yapmak aklından bile geçmez. Galiba ben çok safım.

Gerçi onbinlerce çocuğun bursuna, dolayısı ile istikbaline el uzatabilecek kadar hoyrat, Haberal gibi dünyanın iyilik örneklerinden birini bile yok edebilecek kadar düşüncesiz bir zihniyet ile yönetildiğimiz gerçeği ortada ama....

Yinede 35.000 masum hayatın tescilli katilini bir anlamda ödüllendirecek kadar Türk düşmanı değildir kimse. Bir açık anket yapsanız inanıyorum Türk düşmanlarının çoğu bile böyle bir olasılıkdan mide bulantısı geçirir.

Böyle bir fikir, Türkiyede iç savaş çıkarıp Yugoslavya örneği bölüp, kendi yönetecekleri ufak devletçiklere ayırmak isteyenlerce desteklenebilir. Sevr'i hortlatmak için sistemli bir şekilde çalışanlar alkış tutabilir. İkidebir iktidarın sırtını sıvazlayıp gaz veren emperyalistler keyifden dört köşe bile olabilir.
Peki ya şehit anası, hain pusularda can veren mehmetin çocukları, yapılan yanlış bir çok işte bile devlet babadır, bir bildiği vardır diye ses çıkarmayan Türk halkı? onlar ne diyecek dersiniz?

MİT üst düzey yöneticisi bu ihtimali dillendirmiş ve hala o mevkide ise, hükümet en azından böyle bir söylemi zararlı görmüyor demektir.

Böyle bir ihtimalin reddedilmemesi bile korkunçtur. Lütfen Türk halkının sabrını zorlamayın!.....

Esen kalın. 20/4/2009

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..