Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ocak '10

 
Kategori
Güncel
 

Asker babası Ahmet Türk'e ev vermediler!...

Asker babası Ahmet Türk'e ev vermediler!...
 

Yeni yılın ilk büyük "ayıbı" da yaşandı nihayet.. Hem de yılın daha ikinci gününde..

Geçtiğimiz günlerde oğlunu askere gönderen, DTP'nin eski Başkanı Ahmet Türk, Türklerin çoğunlukta olduğu bir apartmana kabul edilmedi.

Çukurambardaki evinden Oran semtindeki başka bir daireye taşınmak için eşyalarını kamyona yükleyen Ahmet Türk, yeni binanın sakin(!)lerinin karşı çıkması sonucu eşya kamyonunu geri çevirmek zorunda kaldı.

Binanın sakinleri ya da etkili ve yetkili bir "sakini" Kürt bir liderle aynı binada oturmak istemiyor. Oysa, aynı adamın oğlu, diğer gençlerle birlikte komutanlarının emrinde askerliğini yapıyor.

Ahmet Türk'ü siyaseten seversiniz, sevmezsiniz... Ama ülkenin bir vatandaşı ve dahası parti başkanlığı yapmış, daha da dahası geçmişte CHP içinde siyaset yürütmüş bir politikacıyı komşu olarak kabul etmemek, nasıl bir ruh halinin eseridir, doğrusu insanı ürkütüyor...

Efenim, kendisi politikacı olduğu için, basın sürekli kapısının önünde bulunur ve bu yüzden de bu apartmanın "çok sakinleri" rahatsız olabilirmiş... Demek o apartmana Deniz Baykal taşınsa yine aynı tepkiyi vereceksiniz; eşya kamyonunu geri göndereceksiniz... Ne de olsa o da politikacı ve bir partinin başkanı... Sahi gönderecek miydiniz??

Ayıptır, ayıp!... Ben kendi adıma bu ülkenin insanı olarak utandım... Demek ki, bu ülkede Kürtlüğüne vurgu yapan bir Kürt, Türklüğüne vurgu yapan Türkler tarafından evden kovulabiliyornuş... Hani, bu ülkede böyle bir sorun yoktu!! Hani, kardeşlik edebiyatı yaparken attı mı mangalda kül bırakmıyordunuz!!

Bu ülkede tam bir "paranoya" halini yaşayan bir zihniyet var ve bu ülkenin sularını bunlar bulandırıyor; ağzımızın tadını bunlar bozmaya çalışıyor.

Bu hasta zihniyet ciddi bir tedavi görmedikçe de bize huzur yok!

Nerde bu ülkenin psikologları, pisikatrları çıkıp ortaya konuşsunlar, biraz fazla mesai yapıp hasta zihinleri tedavi etsinler...

Bugün değilse ne zaman işe yarayacaklar!...

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..