Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '07

 
Kategori
Bebek - Çocuk
 

Bebeğinizin Daha İyi bir Uyku Çekmesi İçin..!

Bebeğinizin Daha İyi bir Uyku Çekmesi İçin..!
 

Artık ben de bir babayım. Bu saatten sonra en önemli ilgi alanlarımdan biri de oğlum olacak. Onun hayatını daha güzel hale getirmek için her anne baba gibi ben de türlü türlü yolları deneyeceğim. Bebeklik döneminin en önemli gereksinimlerinden biri de kaliteli uyku. Bebeğinizin gelişimi için bu en az beslenmesi kadar önemli. Bunu sağlamak için de yapılacak en iyi işlerden biri de bebeğinizin kendini -en iyi ve en güvende- hissettiği anne karnındaki dönemine döndürmeye çalışmak ve orada duyduğu sesleri ona tekrar dinlettirmek. Bu amaçla hazırlanmış güzel bir eser de var: "Uyuyan Bebek".

" 55 dk. kesintisiz, ideal nabızdaki gerçek kalp sesine eklenmiş bebeğinize özel dinlendirici müzik. Bebeğiniz uykuya her dalma ihtiyacında, anne karnı ortamının özlemiyle, oradaki sesleri algılamaya, ayrıştırmaya çalışarak, bazen bir otomobilin, bazen bir elektrikli süpürgenin, fön makinesi ya da aspiratörün seslerini anne karnındaki seslerle bağdaştırmaya çalışır. İşte 'Uyuyan Bebek' albümü bu seslere özlemi sonlandırıyor ve anne karnı ortamı, anne kalp sesi ve dinlendirici müzik şeklinde bebeğinize kesintisiz bir uyku sağlıyor. Önce ideal nabızdaki gerçek kalp sesine, bebeğinize özel dinlendirici müzikler ekledik. Sonra da bunları en son teknoloji ile işleyerek, bebeğinizin anne karnında duyduğu hale getirdik.
Bebeğiniz, anne karnından aşina olduğu bu sesleri duyar duymaz kendini en güvende hissettiği o ortamı anımsayacak ve bu rahatlama duygusu ona huzurlu bir uykunun kapılarını açacaktır. Yapılan araştırmalar da, bu seslerin, uykuya geçişi kolaylaştırdığı ve kesintisiz bir uyku sağladığı yönündedir. Bebeğin uykusunun bölünmemesi için 55 dk.dan fazla kesintisiz olarak hazırlanmış bu albüm , bilimsel veriler doğrultusunda, ve örneklerinden esinlenerek hazırlanmış bir çalışmadır."

Bizim bebeğimizde etkili oluyor mu? Kesinlikle evet. Ancak ön koşul olarak çok ciddi açlık hissi ve gaz probleminin doğal olarak olmaması lazım. Bunların dışında bizde işe yarıyor.

Hoşcakalın..!

 
Toplam blog
: 410
: 3283
Kayıt tarihi
: 13.04.06
 
 

Bilgisayar, elektronik, internet alanındaki son gelişmeler. Tüketici elektroniğindeki trendler. Otom..