Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Nisan '12

 
Kategori
İlişkiler
 

Bir kızı nasıl etkileyeceğini öğren

Bir kızı nasıl etkileyeceğini öğren
 

kız etkileme sanatı


Bir çok erkek karşısındaki bayanı nasıl etkileyeceğini bilmez. Hoşlandığını birine hislerini söyleyemeyen, kendisinde çeşitli bahaneler bularak özgüvenini zedeleyen erkekler var. Yakışıklı değilim, param yok, boyum kısa gibi kulp takmacalar bu bahanelerin arasında yer alıyor. Halbuki işin rengi öyle değil. Karşına çıkan ve hoşlandığın bayanı etkilemenin bir çok yolu var.

Erkeklerin karşısındaki bayanı etkileme sorunu tartışılan,yeri geldiği zaman alaya alınan bir konu. Hatta bunun üzerine yapılmış Aşk Doktoru diye bir film bile var. Sinemamızda da kısmen işlendi erkeklerin özgüven sorunu. Bunun üzerine çıkan kitapları bir çoğumuz duymuştur. Buradan anlayacağımız gibi sorun büyük ve hala tam olarak çaresi bulunamadı. Umutsuz vaka be...

Yok yok umutsuz değil. Sonuçta herkes insan ve bana göre eşit şartlarda. Bir kadına onu beğendiğini söylemek ve neticesinde reddedilmek canını çok yakmaz. Sadece umudun kırılır. Ancak kabul etme durumunu düşününce, biraz cesaret ve kendin gibi davranmak sorunu halledebilir. Tabi bu şekilde söyleyince çok basite indirgemiş oldum. Ancak işin özündeki mantık bu.

Aslında kadını etkilemek için bir çok detay var. Bu detayların çoğu erkekler tarafından bilinmez. Bende çoğunu bilmiyorum. Kadınları yaşadıkça öğreniyoruz. Lakin erkeğin özgüven sorununu halletmesi için bir terapist çare olabilir. Ancak nedense bu pek tercih edilmiyor. Bunun üzerine kızları etkileme sanatı adı altında bir e-kitap hazırlandı. Kadınların bilinmeyen daha doğrusu farkında olmadığımız yönleri anlatılıyor. Bir nevi kadından hoşlandığını öğreniyor, kadını kendi dünyan içinde tutmanın tekniklerini anlıyor, birazda çapkın oluyorsun. Artık karaktere göre değişir. Sanırım kitabın adı flört koçu.

Son olarak. Kadınların her biri ayrı bir dünyadır ve her dünyada ayrı yaşamlar vardır. Kiminde su olur kiminde olmaz.

 
Toplam blog
: 77
: 1884
Kayıt tarihi
: 23.01.12
 
 

Kendimi anlatmayı pek sevmem. Çünkü insanın kendinden bahsetmesi siyasetçi olmak ya da siyaset ko..