Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '12

 
Kategori
İlişkiler
 

Sex ile sevişme arasındaki fark

Bu oldukça sık tartışılan bir konu. Kadın erkeğin kendisini et parçası olduğunu iddia eder. Erkek ise durumun öyle olmadığını anlatmak için çabalar durur. Kendisinin de duyguları olduğunu söyler. Bu konuyla ilgili bilimsel bir araştırmada vardı. Bir arkadaşım blogunda yazdı bu araştırmayı. Araştırmaya göre erkekler aşk ile sex'i ayrı tutuyor. Yani duygu ise duygu,sex ise sex mantığı.

Sevişirken de zevk alır, heyecanlanırız ,sex yaparken de. Tamam tamam sex yaparken daha çok heyecanlanırız. İlişki esnasında pozisyona göre haz durumu artar falan filan. Sex ile sevişme arasında bir fark yok gibi. Tabi bu benim düşüncem. Nihayetinde seviştiğin veya sex yaptığın kişi ile kurduğun bağ bunu belirler. 

Eğer karşındaki insanı sadece zevk alma aracı olarak  görüyorsan,sadece zevk alırsın. Ancak işin içine duygular girdiyse aldığın zevkin yanında hissettiğin duygu,haz,düşünce,boşalma,gülümseme,ilgi her şey daha başka olur. Bazen karşımızdaki kişiyi elde etmek için yalan söyleriz. Kullanırız,kullandırırız kendimizi. Bazen erkek kullanır,bazen kadın. Hormonlarımızın etkisi ile amacımıza ulaşmaya çalışırız. Bazen farkında değilizdir. Gerçekten değer verdiğimizi sanır, yanılırız. Bazen de yanılmayız. 

Bana göre sex ile sevişme arasındaki fark erkeğin hırıltıları ile kadının inlemeleridir. 

 

 
Toplam blog
: 77
: 1884
Kayıt tarihi
: 23.01.12
 
 

Kendimi anlatmayı pek sevmem. Çünkü insanın kendinden bahsetmesi siyasetçi olmak ya da siyaset ko..