Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '11

 
Kategori
İlişkiler
 

Birlikteyken zaman neden bu kadar hızlı ki !

Birlikteyken zaman neden bu kadar hızlı ki  !
 

Sevdiğimin askerlik dönüşü yanına gitme uğraşlarım sonunda yerine geldi ve geçti bile. Geçtiğimiz günlerde İstanbul da bir tanemle birlikte unutulmaz bir hafta geçirdik. Biz bir araya geldiğimizde neden zaman bu kadar hızlı geçiyor hiç kestiremiyorum.


Geleceğim, gideceğim derken geçmeyen zaman bir arada olduğumuzda su gibi akıp geçti.
Gezdik, tozduk, bolca güldük eğlendik ama şimdi düşününce ne doyasıya sarılabildik, ne göz göze bakabildik birbirimize uzun uzun, ne gülüşlere doyabildik nede hasretimizi dindirmeye yetti bu kısacık zaman.
Eve dönerken yahu bu yetişmedi, of şunu da yapsaydık, bir kez daha sarsaydım kuzumu diye yakınmalarımın arkası kesilmedi.


Bir koca hafta sabah buluşup gece ayrılmamıza rağmen birbirimizden, sanki bir şeyler eksik kalmış gibi hissediyorum hala. Görüşemediğimiz uzun ayların hasretini dindirmeye yetmedi şu bir haftacık, sadece anılarımızı tazeledik,uzun soluklu bir bekleyiş için soluklanmış olduk yeniden…Böyle de başka zor oluyor yaff,tam görmemeye alışıyorsun sevdiğini bir araya geliyorsun,tam yan yana olmaya alışıyorsun bu seferde ayrılık vakti geliyor ve bu kesitler arasında özlemekte,beklemekte daha güç bir hal alıyor.


Her zorluğuna, özlemine,yarım kalmışlık hissine rağmen bir arada olmak öyle güzeldi ki yine...Bu sefer sevdiğimin şehrinde onun bildiği,sevdiği şeyleri yaparak zaman geçirmek her zamankinden daha keyifliydi.
İstanbul oldum olası bende bambaşka yere sahiptir ama bu şehirde sevdiğinle bir arada olmakta başka bir güzellikti.Yetiştirebildiğimiz her güzelliğini gezmeye çalıştık bir haftada.


Sevdiğimle Kız Kulesinde kahvaltı ettik,gezdik doyasıya.Kız Kulesi ve Galata Kulesi bizim için ayrıca önemlidir.Biri benim biri sevdiğim,beni(Kız kulesini) ziyaret edipte sevdiğimi(Galata kulesini) atlamak olur mu hiç…İkisinin de güzelliği karşısında büyülendiğimizi itiraf etmeliyiz.Havanın buz kestiği zamanlarda İstanbul da olmanın olumsuz etkileri bile birlikte sıcacık hissetmemizin önüne geçemedi.

Uzunca kat ettiğimiz otobüs yolculukları,metrobüs ulaşımı,yok metroydu derken varacağımız yerlere saatlerce süren yollarla varmış olmamıza rağmen öyle güzeldi işte bir haftacık…


Ortaköy de boğazı gezmekten,Pierre Loti de halici izlemekten,taksimde geceyi bitirmekten eksik kalmadık.
Yağmur tepemizde iken sevdiğinin yanında olmanın sıcaklığı ile çabucak geçiverdi günler.
Denemediğim lezzetleri denetti,hiç görmediğim güzellikleri gezdirdi sevdiğim.Nerede yaşar nelerden zevk alır bu şehirde,bunları keşfetmek öyle güzeldi ki…


Birlikte sosisli yedik Üsküdar da, Kadıköy de vapur sefası yaptık,midye dolmanın tadına bakıp,Taksimde ıslak hamburgerin keyfini hissettik…


Her şey ama her şey muhteşemdi diyorum ben ama aslında ne İstanbul’du güzel olan ne tatmadığım lezzetlerin keşfi,sadece sevdiğimin yanında olmanın huzuruydu muhteşem olan…

 
Toplam blog
: 205
: 4593
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

86nın bir kış günü doğmuşum, belki de ondadır kışı çok sevişim .Hayatın gerçeklerini görüp nefret..