Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '12

 
Kategori
Blog
 

Blog dediğin hem renkli olur, hem de iletişimli!

Blog dediğin hem renkli olur, hem de iletişimli!
 

Milliyet Blog yazarımız sayın Irmak Denizsu'nun yazdığı gibi blog renkli olmalıdır. Zaten Milliyet Blog da oldukça renklidir. Buna kimse itiraz edemez,

Ancak Milliyet Blog da iletişim yeterince var mıdır?

İletişimle ne kastettiğime gelince. iletişim tam kelime  karşılığı olmamakla beraber,  söylemek istediğim şudur. Bazı toplumsal konular, yeni fikirler, sorunlar vs. tartışılmalıdır. Bu neviden bir kategorimiz var ancak kendini hiç hissettiremiyor.

Tabii herkesin iletişim içinde olması mümkün değil ama. önceleri küçük guruplar oluşur ve giderek guruplar büyür ve bu sefer tüm guruplar arasında iletişim daha doğrusu fikir iletişimi meydana gelir. Yapılan işbirliği ile bir çok konu daha iyi tartışılır ve  sorunlara fikirsel de olsa bir çok çözüm  bulunabilir.

Nasıl blog habercisi varsa, Grup İletişim Habercisi de uygulamaya konularak MB 'nin uygulama kalitesi de artar.

Halihazırda blog içinde iletişim oluyor. Örneğin sayın Mesut SELEK "ŞEHİT ASKERLERİMİZİN HAKLARININ KORUNMASI" KONUSUNDA YAPTIĞI TEKLİF, YANİ BU KONUYA HERKESİN ÖNEM VERMESİNİ İSTEMESİ" bir nevi iletişim kurmak, birlikte hareket etmeye davettir.

Ben de  bir sene önce, "ÇARESİZLER DERNEĞİ" kuralım, bu konuda fikir teatisine girelim demiştim. Ancak bir netice alamamıştım.

Yeni bir ümitle bu yazıyı yazıyorum. Belki bir hareket olur.

Başarı Milliyet Bloğun olacaktır.

 
Toplam blog
: 472
: 959
Kayıt tarihi
: 26.01.10
 
 

1945 yılında Adana'da doğdum. Galatasaray Lisesi ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültes..