Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mart '09

 
Kategori
Blog
 

Milliyet Blog, Milliyet, Facebook...

Milliyet Blog, Milliyet, Facebook...
 

Milliyet Blog bugün kendi ayakları üstünde duruyor...

1. Milliyet’te Milliyet Blog linkleri yok

Bugün Milliyet’te Milliyet Blog sayfalarına linkler bulunmuyor. Beran Uzer bu durumu seçim yasakları olarak açıklamış (1). Benim de ilk aklıma gelen bu olasılık olmuştu. Aklıma Milliyet ile Milliyet Blog arasına kara kedi girmiş olabileceği olasılığını hiç getirmedim.

Yarın gece saat 21’de tüm seçim yasakları kalktıktan sonra aynı durum devam etmezse bu kısıtlamanın nedeninin seçim yasakları olduğundan emin olacağız.

Bu yazıyı yazdığım saat 20 sıralarında Milliyet Blog’un yazılarının bugünkü toplam tıklanma sayısı 70 bin dolayındaydı. Bu tıklama sayısı çok yoğun tıklama olan günleri saymazsak küçümsenmeyecek bir sayı olarak düşünülebilir.

Yani Milliyet Blog kendi ayakları üzerinde duruyor.

2. Facebook’ta bloglarımızı paylaşalım.

Milliyet Blog’da yayımlanan blogların altına bakarsak şöyle bir ifade var:

Bu blogu paylaş: Facebook, Google, Yahoo...

Yani Facebook üzerine tıkladığımız zaman Facebook’un bir penceresi geliyor ve orada yaptığımız kolay işlemlerle blogun linkini ve resmini Facebook profilimize ekleyebiliyoruz. Hatta o sırada Facebook profilimize şifremizle girmişsek çok daha kolay bir transfer oluyor.

Facebook gibi çok kullanılan sosyal ortamlarda Blog linklerimizin bulunması Milliyet Blog’un kendi ayakları üzerinde durmasına büyük katkısı olacaktır.

Sonuç:

Milliyet Blog’da yazıyoruz ve yazdıklarımızın okunmasını istiyoruz. Çok okunmamızda Milliyet’in katkısı çok önemlidir ancak Milliyet’in okunmasında da Milliyet Blog’un katkısı gözardı edilmeyecek kadardır.

(1) Milliyet Blog yörüngeden çıktı (28-3-2009): http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=170588

Ankara, 28 Mart 2009

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..