Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ekim '09

 
Kategori
Siyaset
 

Bu açılım adamı boğar

Bu açılım adamı boğar
 

Açılım kelimesini duyunca artık tüylerim diken diken oluyor. Aklımdaki kelimeleri yazıya dökemiyorum. Kin, nefret, öfke düşüncelerimi anlatmakta kifayetsiz kalıyor.

25 yıl önce Türkiye'ye karşı savaş açalar şimdi "barış" istiyorlar

25 yıldır Türkiye'yi bölüp parçalamaya çalışanlar şimdi "birleşelim" diyor

25 yıldır anaların gözlerinden kanlı yaşlar akıtanlar şimdi "analar ağlamasın" diyor

25 yıldır askerimize silah çekenler şimdi "silah bırakalım" diyor

25 yıldır düşmanla birlik olanlar şimdi "kardeşiz" diyorlar

25 yıldır yapmadıklarını bırakmayanlar şimdi yapılmadık bir şey istiyorlar

25 yıldır utanmayanlar şimdi "utandırmak için" eline silah almayanları dağdan indiriyorlar.

25 yıldır kadın çocuk öğretmen öldüren katiller şimdi "barış ahalisi" kesiliyorlar.

25 yıldır bu ülkenin sabrını tüketenler artık alay ederek "dağdan iniyoruz" diyorlar.

Kürdistan İşçi Partisi (KİP) yerine kürtçe olarak "pkk" diyorlar kendilerine. Ustelik "pekaka" yerine üstüne basa basa "pekeke" diyorlar. Ülkenin resmi dili Türkçe'yi kabul etmiyorlarsa biz neden onların dilini kabul edip pkk diyoruz? Yabancı ülkelerin partilerini sosyal demokratlar, liberaller diye çeviriyoruz da bunu neden pkk diye kabul ediyoruz? Onların oyununa gelmişiz ama bundan sonra pkk yerine KİP dememiz en doğru yoldur. Bir parti düşünün işi silahla dağlarak çıkıp yaşadıkları, doğdukları, doydukları toprakları yabancılarla birlik olup kadın, çocuk, öğretmen demeden bulabildikleri herkesi öldürüyorlar, şehirlerde çocukları öne sürüyorlar ve bunun adına savaş diyorlar. Şeref kelimesinin anlamını bile bilmiyorlar.

Generalleri içeri aldığınıza göre artık apoyu serbest bırakın! Bırakın da bu kadar akıtılan kanın ardından dağdan inenlerin bu ülkede yaşayıp yaşayamayacağını birlikte görelim. Bırakın da, Avrupanın dayatmasının bu ülkeden izlerini ve gerçek düşüncesini görelim. Bırakın da gerçek duygularımızı rahatça gösterelim. Bırakın da kardeşi kardeşe vurduranları bu ülkede nelerin beklediğini öğrenelim.

Aslında yazmak istediklerim değil de bağırarak söylemek istediklerim kalemime ağır basıyor. İçimdeki öfkeyi, nefreti, kini en basit kelimelere dökerek haykırmak istiyorum. Bakmayın bu kibar yazdıklarıma, bu yazdıklarım içimdekilerin hiç birini anlatmıyor. Şerefsizlere sayın diyenlere bu ülkenin yanıtını görmek istiyorum.

Bilen biliyor, anlayan anlıyor içimdekileri ve bu açılımı yaratanları hayatı boyunca bu milletin affetmeyeceğini biliyorum.

 
Toplam blog
: 64
: 968
Kayıt tarihi
: 28.10.07
 
 

Mülkiye İşletme mezunuyum ve aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Maliye Bömlümünde doktora öğrencis..