Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Temmuz '19

 
Kategori
Siyaset
 

Buradan Yakın..

Geçen hafta yanlı yayın yapan bir televizyon kanalına baktım, tesadüf Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlıklarının neden kaybettiğini tartışıyorlardı gazeteciler.

İki dakika bile seyretmeden diğer kanala geçerken gazetecilerden biri kaybetme gerekçesini şöyle aktarmaya çalışıyordu; 'Poşet!, marketlerde 25 kuruşa vatandaşa satışa sunulan poşet meselesi seçmenleri etkilemiş, iktidar partisi İstanbul ve Ankara belediyelerini kaybetmesinde etkili olmuştur'..

Yanlı gazetecinin tespiti doğru aslında. Poşet'ten önce ülkede uzun aradan sonra ilk kez enflasyonun yüzde 25'lerin üzerine çıkmış olması ve doların aşırı yükselişi de etkili olmuştur AKP'nin iki büyükşehir belediye başkanlıklarının kaybetmesinde. 

Sadece Ankara ve İstanbul seçmeni AKP'den vazgeçmedi, ülkenin çoğu seçmeni tarafından vazgeçmeye başlamıştır.

Bazı gazeteciler Adalet ve Kalkınma Partisinin tekrar toparlanarak eski günlerine geri döneceğini hayal etmekte olduğunu görüyoruz.

Halk isterse neden olmasın ama bu ülke halkı Adalet ve Kalkınma Partisini noktalamıştır azizim!

Bundan sonra yanlı yayın yapmaya çalışan televizyon kanallarının nasıl yörünge değiştirmeye çalışacaklarını göreceğiz çünkü ulusal yayın yapan televizyon kanalları İstanbul'da yeralmakta ve İBB tarafından çalışma ruhsatı verilmektedir.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..