Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Balıkesirde yaşıyorum. Adıyaman iline bağlı çok güzel bir dağ köyünde dünyaya geldim. Mesleğim gereği öğrencilerimle heran içiçe ve gönül gönüleyim. Onların öğrendiği her yanilik ve güzellikte onlarla beraber seviniyor ve seviliyorum. Geç öğrenen öğrencilerle ilgili gözlem ve araştırmalarım var. Milliyet Blogda bulunmam, bir ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Atatürk öğretmenine yakışmayan nedir?

İsmini vererek yazdığınız ve ithamda bulunnmaya çalıştığınız satırların bu arkadaşımızla bir ilgisi ve alakasını ben göremiyorum. Ki o arkadaşımızı yıllar öncesinden tanıyan biri olarak ve bir öğretmen olarak sizlere bu cümleleri yakıştıramadım. Çünkü sizleri okumam için sayın Fahrettin bey ısrarla vurgu yapmıştı ve ben şuan şoktayım. Üstelik bu arkadaşımız, demokrasi için mücadele vermiş ve Atatürk ilke ve devrimlerinden başka bir ideali olmayan yiğit ve bir o kadar da nezaketli bir insandır. Pretesto ederek niçin siteden ayrıldığını daha iyi anlıyorum. Garip olan şu ki arkadaşımız ayrıldıktan sonra bile bu yazıyı teşhirden mutluluk duyuyorsunuz. Duyduğuma göre size bu yazıyla ilgili gelen yorumlarıda yayına almıyormuşsunuz ki bu daha bir acı. Sizin yorumunuz yayınlanmadı diye feryat ediyorsanız, siz niye gelen yorumları yayınlamıyorsunuz? Bunlara gerek yok, öğretmen arkadaşımız ise gerekeni yaptı ve mesajını verdi. Bu mesaja laik olmanız en iyisi. Yanlışın bitmesi gerek. Selamlar..

23 Ağustos 2008 11:47
Ahmedinecad' ın taşı size geldi mi?

Mustafa Kemal Atatürk ülküsü ve cumhuriyet değerleriyle yüklenirsek Dünya'ya o zaman o dediklerini yapabiliriz. Ve Kurtuluş Savaşı o dediğin argümanlarla yapıldı. Mazlum milletler, hem Atatürk'ü hem de Türk devrimini önder ve örnek aldılar. Güzeldi çalışman, başarılar dilerim.

17 Ağustos 2008 13:18
Uyuşturucu ve sağlık

yazılarınız çok kötü olmuş

24 Nisan 2008 18:47
 
Toplam blog
: 24
: 518
Kayıt tarihi
: 04.02.08