Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Şubat '11

 
Kategori
Blog yazarları tartışıyor!
 

Çek elini dekoltemden!

Çek elini dekoltemden!
 

Dekolteye taciz!


Öyle bir geçmiş ki zaman bazı aydınlar (!) "Dekolte"ye takılı kalmış. Üniversite hocaları, kadınların kılık kıyafeti hakkında ahkam kesmeye bile başlamış.  

Öyle bir geçmiş ki zaman...  

"CNNTURK.COM) Habertürk gazetesinde taciz konusuyla ilgili olarak Prof. Orhan Çeker'in "Sorunun odağında kim var? Kadın var. Kardeşim sen dekolte giyinirsen bu tür çirkinliklerle karşılaşman sürpriz olmayacaktır. Tahrik ettikten sonra sonucundan şikayet etmen makul değildir" dediği yönünde bir haber yer aldı.

Haberde "Bu konuda suçu işleyenleri savunduğum anlaşılmasın" diyen Çeker, "Elbette işlenen suç son derece iğrençtir. Lakin bu suçun işlenmesinde dekolte ve tahrik edici kıyafetler giyinen kadının da etkisi küçümsenmeyecek kadar büyüktür. Bu konuda tabi ki erkek suçludur ama kadının da suçu gözardı edilirse meseleyi çözümde yanlış adım atmış oluruz. Bu olayda her iki taraf da suçludur" şeklinde konuştu diye yazıldı."  

Öyle bir geçmiş ki zaman...  

3 Kasım 1934'te kıyafet kanunu ile cüppe ve sarık giymek yasaklandı. Bu kıyafetleri giyme hakkı yalnız ibadethanelerde din adamlarına tanındı!  

Öyle bir geçmiş ki zaman!  

Gün geldi "devran" da öyle bir döndürüldü ki... Üniversite hocası Prof.Dr. Orhan Çeker; (tahrik ettikten sonra sonucundan şikayet etmen makul değildir" dedi.  

Herşey yerli yerinde duruyor da aslında. Fikri nasılsa zikrini açıklayanlar çoğaldı.  

Boğayı böğürten t....tır misali...  

Haber ve resim internet alıntılıdır.  

Gülriz Yiğit  

 
Toplam blog
: 258
: 1033
Kayıt tarihi
: 10.08.08
 
 

Ankara'da doğdum. Balıkesir'in  ilçesi Ayvalık'ta yaşıyorum. TSM ve  tiyatronun biraz da olsa toz..