Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mayıs '14

 
Kategori
Güncel
 

Cinnet nedeniyle yok olan ailelerin katili devlettir; çünkü yok eden silahı devlet veriyor

Cinnet nedeniyle yok olan ailelerin katili devlettir; çünkü yok eden silahı devlet veriyor
 

Bak devlet iyi bak,bunların katili sensin! Koyunlar siz de bakın! Tabi insanlık yanınız kaldıysa! Bu olay üzerine Türkiye'de yer yerinden oynaması gerekirdi.Allah rahmet eylesin!


“Erol Ayaz silahına davrandı…” Peki, Erol Ayaz’a silahı kim verdi? Devlet hesap ver! Devlet hesap verecek de hesap soran yok ki, koyunlar kendilerine sıra gelinceye kadar melemezler bile! Hâşâ Allah da yok demek ki, olsa görür. Böyle bir şey olur mu ya! Sen bayrağı, marşı olan koca bir milletin anlı şanlı devleti ol, üç kuruş harç parası alacağım diye adamın eline silah ver, o da gitsin dört kişilik ailesini yok etsin!

“İstanbul Esenler ilçesinde yaşanan cinnet olayında üvey baba dehşet saçtı. Esenlerde cinnet getiren üvey baba imam nikâhlı eşini ve eşinin ikiz kızlarını öldürdükten hemen sonra kalan en son mermisi kendisine sıkarak hayatına son verdi”

Öldüren de öldü, şimdi ne olacak! Ne güzel ya! Ben bin kişiyi öldüreyim, sonra da kendimi öldüreyim. Tamam, tetiği övey baba çekti. O da kendini öldürdü konu kapandı öyle mi? Bu ülkede adalet görevi yapanlara benim vergimle ödenen maaşlarını helal etmiyorum! Öbür dünyada da iki elim yakalarında. Artı Ağaç Hareketi düzeni kurulduğu zaman bu yargı mensupları hesap verecekler. Çünkü sen bu ülkenin adaletinden sorumlusun. Devlet üç kuruş harç karşılığı vatandaşa silah veriyor. O da gidip ailesini katlediyor. Bu senin alanına girmiyor mu sayın yargı, Danıştay, Yargıtay! Silah ruhsatıyla ilgili kanunu iptal edeceksin! Ağaç Hareketi düzeninde göreceksiniz; çakı bıçağını bile izinle taşıyacaklar.

Ne ailesi ya! Elin adamı! Övey babaymış! Ne demek övey baba! Övey baba mı olurmuş! Yapan suçlu; yaptıran, yapılmasına izin veren suçlu değil. Yapaaaannn suçlu! Allah belanızı versin! Allah yok ki ne bela verecek! Var demeyin kardeşim! Olsa kahretmez mi bunları! Devlet vatandaşına silah verir mi ya!

Gözlerine mil çekilesice koyunlar ağlıyor değil mi! Sakın protesto filan yapmayın, evinizde oturup ağlayın! Adam suçlu değil mi? Gidin mezarında gırtlağına sarılın! Esenler nerede? Ağrı dağı’nın tepesinde mi? İstanbul’un göbeğinde lan! Saatlerce süren mücadeleyle dört kişi öldürülürken polis efendi nerede? Adamın niye silahı var? Savaşa mı gidecek! 20 milyon vatandaşın elinde silah var başbakan! Yarın bunlar sana dönerse ki inşallah!

Şuna bak ya! Elin adamı övey babammış. Gelmiş beni öldürüyor. Eline silahı devlet vermiş! Bizi koruyan da yok. Bu çok meşhur bir öldürme oyunudur. Bazıları öldürür ve siz kuzu kuzu ölürsünüz. Oysa sizin de öldürme hakkınız vardır. Ama yine de siz ölürsünüz. Çünkü ya insansınızdır, ya da kanuna saygılı; yani salaksınızdır salak! Niye siz onu öldürmeyi düşünmüyorsunuz. İnsansınız ve kanuna saygılısınız ya, işte bu sizin salak yanınız. Ortada kanun var mı? Yok. Peki, insan var mı? O da yok. Madem öyle niye insansınız ve kanuna saygılısınız? Korkudan mı yoksa? Korkaklar ölmeyi hak eder, iyi olmuş! Etrafınızdaki koyunlara mı güvendiniz? Yoksa sizi kurtarmayan Allah’ın sizi cennete mi götüreceğini sanıyorsunuz! Pisipisine öldünüz!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..