Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Aralık '15

 
Kategori
İlişkiler
 

Cinsellikle sapıklık arasında doğrudan bağlantı kurulması cinselliği kısıtlıyor

Cinsellikle sapıklık arasında doğrudan bağlantı kurulması cinselliği kısıtlıyor
 

Normal cinsel birleşim dışında her şey sapıklık sayılıyor. Ama normal cinsel ilişki diye bir şey yok. Böyle olunca hangisinin normal hangisinin sapıklık olduğu konusunda insanların kafasında soru işareti oluşuyor.

Normal cinsel ilişki dediğiniz şey kuru fasulye yemek gibi bir şey; kebap yemeniz için normalin dışına çıkmanız lazım. Ama o zaman da birilerine göre sapık oluyorsunuz.

Bu insanlar kadına çok güzelsin diyen erkeğe dahi sapık diyorlar. Ama öbür yandan dört karı alan, çocuk yaştaki kızla evlenen sapık olmuyor. Çünkü orada nikâh var. Nikâh sizi sapık olmaktan kurtarıyor.

Sapıklık cinsellik amaçlı yaklaştığı kadını kızı tecavüz edip öldüren kimsedir. Taciz edenlere bile sapık denmez. Taciz laf atmadır, oynaşmadır; karşının rızası yoksa terbiyesizliktir. Ayrıca alenen taciz de rızası olsa bile ayıp ve terbiyesizliktir. Rızası olan insanların aralarında ne geçtiği bizi ilgilendirmez.

Böyle yapan insanlar sapık olarak kabul edilemez. Sapıklığın 3 kriteri vardır: Uyumsuzluk olacak. Yaşı küçük çocuğa (erkek ya da kız) taciz ve tecavüz edilmesi. Yaşı küçükten kasıt yaşının tecavüz edenden küçük olması değil 16 yaşının altında olmasıdır (Cinsellik yaşı 16’dır) Zor kullanılması. 16 yaşının üzerinde olsa bile zorla yapılması taciz ve tecavüzdür. Bu arada 16 yaşındaki birey cinsel özgürlüğe sahiptir. Üçüncüsü ise tecavüz ettikten sonra öldürme. Uyumsuzlukta bir de yaklaşılmayacak kimselere yaklaşılması(enses) Bu durumda da sapıklıktan bahsediliyor. Rıza varsa kim sapık olacak?

Ayrıca cinsel ilişkilerde işkenceye varan anormallikler de sapıklık sayılmalı. Yani fantezi tamam sınırsız da onun da bir mantığı olacak. “Karımı kırbaçlayarak seviyorum” Bu fantezi mi şimdi? Yanlış ya da doğru demiyorum, mantıklı olacak.

Yaptığınız her şey sapıklık olarak değerlendirilince siz de haliyle bu konuda çekingen oluyorsunuz. Hangi hallerin sapıklık olduğunu söyledik. Bu durumlar dışında alabildiğine özgürsünüz.  

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..