Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İstanbul 25 Temmuz : /… İşletme tahsil ettim. Özel ilgi alanım olduğu için 2 yıl Psikoloji okudum. 41 senedir kesintisiz çalışıyorum. İşkolik, mükemmeliyetçi, sorumluluk verildiğinde HAYIR demeyi bilmeyen, çağdaş, demokratik, Atatürk İlke ve İnkilâplarına bağlı, Cumhuriyet kadınlarından biriyim. Geldim, gördüm, gideceğim. ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
İçimizdeki Çocuğa Sarılmak

Ruhun yalnızlığı...2 kişilik yalnızlıklar...Zor zanaat baş etmek...Sessiz çığlıkların, ağız boşluğunun duvarlarına çarpıp, hece olamadan midene gülle gibi oturması tarif ötesi... Bunca meşgul olma çabası, didinme, sayfalar arasında koşuşturma, küçücük şeylerden büyük mutluluklar çıkartmamız, bizi dinleyen içimizde ki çocuğu canlı tutmak için değil mi zaten ? Bam telime dokundun yine Melek'cim... Yüreğinin sesine sağlık...

14 Eylül 2015 00:34
Hazan da güzeldir

Sözün bittiği yerdeyiz...2 yıl önce ne anlama geldiğini yaşayarak öğrendim...Bahar'da her yer rengârenkken sizin içinizde renk kalmıyor...Çok üzüldüm.Taner Bey'e yakışmadı. Nurlar içinde uyusun, mekânı Cennet olsun.

10 Mayıs 2014 03:34
Gitmek

"Kalarak gitmeyi seçmek.", " Uzun sessizlikleri ve susuşları kabullenmek." Bu iki cümle, dürüstçe itiraf etseler kadınların ve erkeklerin %80 temel sorunu...Derinliğine indiğimizde sevginin bittiğini görüyoruz...Müthiş güzel ve hayatın içinden bir yazı. Tebrik ederim Edebiyat kraliçem. Paylaşıyorum izninle. Sevgiyle öpüyorum.

12 Eylül 2013 23:58
 
Toplam blog
: 347
: 1365
Kayıt tarihi
: 31.10.07
 
 
 
 

 
  • Şiir [54]
  • Siyaset [37]
  • ilişkiler [30]
  • Ben bildiriyorum [27]
  • Sevgi [26]