Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Eylül '11

 
Kategori
Güncel
 

Durum vahim..

Durum vahim..
 

Doğru insanları tenzih ederim ama Türk halkın çoğunluğunda, kötü davranışlardan aklınıza ne geliyorsa hepsi mevcut neredeyse. 

Dolandırıcılık, Sahtekarlık, Yalan söylemek, "O'nda var bende neden yok" kıskançlığı, Şiddet.. vesaire vesaire.. 

Bu olumsuz davranışların temelinde eğitim seviyesinin yetersizliği olduğunu biliyoruz. Zira zorbalık ve şiddete bağlı eğilimlerin de genetiğe bağlı olduğu söylemek mümkün. 

Tabi, bu olumsuz davranışların yanısıra, Türk halkının ne kadar yetenekli, çalışkan ve yaratıcı bir ruha sahip olduğunun da altı çizilmeli.. 

Altı çizilmesi gereken bir davranış biçimi daha varki Türk halkında, zorba ruhlu da olsa, şiddet eğiliminde de olsa, dolandırıcı, sahtekar dahi olsa; konu, "yardım" olduğunda ilk sırada görürsünüz Türk halkını. 

Böyle de bir fotograf gerçeği var. 

Bayramın birinci günü, bir gazetenin arka sayfasında tam sayfa Erdoğan'ın bayram mesajını okudum fotografıyla beraber. "Özümüz bir, sözümüz bir, acımız bir, sevincimiz bir, bayramımız bir".. diye güzel söz ile başlıyor ve devamında Somali'ye yardımda bulunulması için Türk halkına çağrı yapıyor..Bu da çok güzel ve anlamlı bir sağduyu çağrısı. 

Yardımda bulunmak, insan olmamızın gereği dir. 

Erdoğan, eşi, çocukları, gelini, Ajda Pekkan ve Nihat Doğan ile birlikte Somali'ye gidip, ülke adına yardımda bulunduğunu biliyoruz..Bu seyahatin bir show olup olmadığı tartışmasına girmeyeceğim.. 

Benim tartışmak istediğim konu; Somali için gönderilen elli milyon'a yakın SMS'lerden vergi alınıp alınmadığı konusudur..Eğer operatör şirketleri tarafından SMS'ler vergilendirildiyse, büyük vurgun'dan söz etmek gerekir. Erdoğan eğer bu çağrıyı yapıyorsa, durum daha da vahim.. 

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..