Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ağustos '06

 
Kategori
Emlak
 

Emlakta franchising

Ağustos ülkemizde tatil ayıdır, girişimciler için de öyle. Girişimciler de bu arada tatilini tamamladı ve yeni işlerini kurmaya hazırlar. Fırsatlarla dolu emlak işinde bir marka ile kendi franchise ofisini açma projesi olan girişimciler Eylül ayı ile birlikte hazır olacaklar. Bu her dönem bu şekilde gelişir, yani tatil biter sektör hareketlenir ve franchise adayları markalarını seçer ve ofislerini çalıştırmaya başlarlar.

Dünyada pazarlama guruları girişimcilere hizmet sektöründe iş kurmalarını öneriyor. Bunu dünyanın en ileri modeli olan franchising ile yapmak olayı iki kez daha doğru hale getiriyor. Ben buna bir üçüncüsünü daha ekliyorum. Eklediğim emlak sektörüdür. Birleştirirsek, emlak sektöründe franchising ortaya çıkıyor.

Yeni bir iş kuracaksınız, başarısızlık tüm birikimizinizi ve daha da önemlisi başarısızlık psikolojisi tüm motivasyonunuzu ve moralinizi alt üst edecek, belki de tüm cesaretiniz kırılacak ve patronluk hayalinizi tamamen kaybedeceksiniz, çok büyük bir risk değil mi bu ? O halde gelin riski minimize edelim. Markanızı seçin, emlakta franchise işletmenizi kurun.

Farklı sektör ve markalarda franchising işinde çalışmış olan biri olarak kişisel görüşüm franchising ile en iyi örtüşen sektör emlaktır. Üstelik franchising işinde genellikle olmayan kendi kişisel becerilerinizi işinize yansıtma kısıtlaması ya da yaratıcılığınızı kullanma serbestliği emlak işinde sınırsızdır. Tüm eski iş deneyimlerinizi, eğitimlerinizi ve hayallerinizdeki pazarlama fikirlerini emlak işinde uygulayabilirsiniz. Çünkü konunuz insan. Hayalinizi serbest bırakın ve gerçekleştiğinde şaşırmayın!

Evet artık mayonuzu çıkartıp takım elbisenizi giymenin vakti geldi. Düşündüğünüz bölgede başka bir girişimci franchise almadan markanın yöneticileri ile görüşme randevusu alın ve hayalinizi gerçekleştirmeye başlayın.

 
Toplam blog
: 11
: 1154
Kayıt tarihi
: 22.06.06
 
 

1997 – 2001 Re/max Türkiye, 2001 – 2005 Century 21 Türkiye ve son olarak 2005 -2010 Realty World Tür..