Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '11

 
Kategori
Güncel
 

Eş Başkan'ın kendisi ırkçı!...

Eş Başkan'ın kendisi ırkçı!...
 

İyice abartmaya başladılar!..


BDP ' nin genç başkanı, muhtemel ki, bir yerlerden almış olduğu yeni emirle, ''yeni bir provakasyon'' peşinde. Bunlar, bu Milletin hassasiyetlerini ve sabrını zorlayarak, bugüne kadar yapamadıkları kargaşa ortamını oluşturmak için ne lâzımsa yapmak istiyorlar. Ama bu provakasyonlarında da başarılı olamayacaklardır. 

Seçimlerin yaklaşmakta olduğu şu günlerde; ellerinde tuttukları birçok oyuncağın bir bir alınmış olduğunu görmeleri, BDP' yi ve PKK'yı çılgına çevirmişe benziyor.
Ne yaptıklarının ne söylediklerinin farkında bile değiller.  

BDP'li milletvekillerinin yaptıklarını biliyorsunuz. ''Polis Müdürünü tokatlamak, sivil polis arabasını tekmelemek, polislere taş atma eylemlerini gerçekleştimek'' gibi bir sürü PROVAKATİF hareketlerden de anlaşıldığı kadarıyla, BDP'liler bu bayraklar altında olmayı, Bu Cennet Vatan ' ın bütünlüğünün korunmasını ve devam etmesini istememektedirler. 

BDP'nin Eş Başkanlarından Selahattin Demirtaş'ın, kızını; İlköğretim Okullarında okunan ANDIMIZ'a, bundan böyle katılmaması için, Diyabakır İl Millî Eğitim Müdürlüğüne dilekçe vermiş.
Ne'ymiş efendim; ANDIMIZ'da ırkçılık varmış.
Irkçılığa, yıllardan beri karşı olan birisiyim. ''Türkçülük, Kürtçülük, Abazacılık, Çerkezcilik vs...'' gibi söylemlerin hepsini Irkçılık olarak târif etmek, elbette mümkün. Öyledir de... 

ANDIMIZ'daki; ''Türk'üm, doğruyum... Varlığım, Tük varlığına armağan olsun.'' şeklindeki ibârelerin bu sınıfa girmediği ap-açık ortada aslında. 

ABD vatandaşlarının tümünün; çok farklı milletlerden oluşmuş olmalarına rağmen, ''Amerikan Vatandaşlıklarından'' aslâ gocunmamaları, hattâ bundan gurur duymaları yanlış mıdır veya ırkçılık mıdır? 

Bütün Fransız, bütün Alman, bütün İngiliz vatandaşlarının; aynı kimlikle anılması, onların kendi vatandaşlıklarına âidiyetlerini, göğüslerini gere gere söylemelerinin neresi ırkçılıktır? Neresi yanlıştır Allah aşkına?!.. 

BDP'lilerin yapmaya çalıştıkları; DIŞ GÜÇLER tarafından, PKK'ya yıllar evvel verilen görevler olduğu, ap-açık anlaşılıyor artık!..
Hem de; çok çikin bir şekilde sırıtmaktadır beyler.
Gün gelecek, savunduğunuzu iddia ettiğiniz, Kürt Kardeşlerimiz içindeki, korkutarak aldığınız oyları bundan böyle belki de bir daha alamayacaksınız.
Küçük ve fasit bir dâirenin içine sıkışıp kalacaksınız.
O zaman siz de anlayacaksınız, bu şirin vatanın, hepimizin ortak malı olduğunu!..
Bunu anladığınızda da vakit çok geç olacak beyler. 

O zaman, azıcık hayâ duygunuz varsa, yüzünüzün kızaracağına ve yaptıklarınızdan dolayı utanç duyacağınıza inanıyorum. 

Sağlıcakla... 

Hasan Hüseyin Nâtık
İSTANBUL
01.04.2011, cuma
 

 
Toplam blog
: 19
: 601
Kayıt tarihi
: 25.12.07
 
 

21.01.1981'de Dünya ve ahiret arkadaşlığı için, kıymetli eşim'le evlendik. Rabb'im(iz)'in Lutf'u ..