Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Kerim BAYDAK 01.01.1961  ADIYAMAN  doğumlu.. 2003 yılında Anadolu Üniversitesi  İşletme Fakultesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Adıyaman'da Günebakış,Yeniyol gazetesi  ve akabinde  yine  Adıyaman da Güne Bakış   adlı gazetede günlük olmak üzere, antolojilerde, dergilerde ve   çeşitli internet sitelerinde köşe yazıları ya..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Tepedeki saç dökülüyor ense kalıyor, dağların tepesi de çıplak eteği ağaçlı, benzerlik ilginç

Hakikaten ilginç bir benzetme. O cihetiyle hiç düşünmemiştim. Elinize yüreğinize sağlık.Selam ve sevgiler

18 Ocak 2017 15:08
Bingöl Çobanları

yaylaların ve çobanların yaşamlarının tüm renklerini ve yaşam tarzlarını çok güzel bizlere anlatmış güzel bir şairden çok güzel dizeler yazanın ve paylaşanın yüreğine sağlık eyvallah dostum serlam ve dua ile kalın

08 Nisan 2013 08:02
Siz, kendinizi ne sanıyorsunuz?

sayıın Mustafa İlhan bey. Elbbte fikirler ve eleştirlere saygılıyız. Allah insanları eşit yaratmıştır; ancak sonradan ailesi, çevresi onu çeşitli fikirlerin sahibi yapar. Sanırım yazımı tam okumamışsınız.Yazımda Allah'tan dah akıllı oduğumşla ilgili bir iddia yok.Kaldı ki çevrenize bakacak olursanız, insnaları gözlemleyecek olursanız ne demek isteiğimi daha iyianlayacaksınız.Bu tepeden bakma değil bilakis gerçeklerin ta kendisidir.Bunun tersini iddia etmeyecğini düşünüyorum. Selamlar ve sevgiler.

21 Ocak 2013 14:54
 
Toplam blog
: 1022
: 214
Kayıt tarihi
: 06.11.12
 
 
 
 

 
Dünyada o kadar çok ağlayan var ki...Yazıklar olsun! Siz utanmayın, ağlatanlar utansın!