Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '08

 
Kategori
Spor
 

Falso Carlos'tan, Çaylar Fener'den : 4-2

Falso Carlos'tan, Çaylar Fener'den : 4-2
 

****Dört dörtlük başkana 4 gollü hediye!****


Turkcell Süper Lig'in 22. haftasında açılış maçı, Çaykur Rizespor deplasman maçıydı ve Sevilla maçı öncesi, hazırlık maçı niteliğindeydi. Çaykur Rizespor, bu sezon ligin en az puanlı ikinci takımı ve son haftalarda iyi durumda değil. Ama rakip Fenerbahçe; ölüyü dirilten takım, onlar da biliyorlar ki, zorlu maç öncesi gerilimi var ve sakatlık korkusuyla maça asılmayacaklar, belki de küçümseyecekler. İlk başlarda oyunun gidişi öyle görünüyordu. 16. dakikada bir hata sonucu kalesinde golü gördü Kanaryalar, ama gayet sakin, telaşa kapılmadan 30. ve 31. dakikalarda Deivid ve Kezman çıktı sahneye. Hele 22. dakikada Carlos'un uzaktan attığı falsolu bir şutu vardı ki, direkten döndü, gol olsa bütün sezonun en güzel golü olurdu, jeneriklerden inmezdi. Ne gidişti o öyle, top havada güvercin gibi döndü, direğe çarptı.

Sonrasında, 44. dakikada yine Kezman ve uzatmalarda 45+1'de Selçuk bizi sevindirdi. İlk yarıda, 4 golle işi erkenden bitirdiler, aslında daha çok fark olabilirdi, akılları Çarşamba gününde olmasaydı. Hal böyle olunca, ikinci yarı Çaykur Rizespor, taraftarların da tepkisiyle hücum ettiler.

Oysaki maç öncesi görüntüler çok güzeldi, eski sporcuları Yasin'i alkışladılar, özlem giderdiler. Açılan pankartla Fenerbahçe'ye, Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dilediler. İkinci yarıda ise kaleci Özden'i protesto edip, sandelyeleri havaya fırlattılar, hatta hızını alamayan bir çocuk sahaya fırladı, sonra görevliler tarafından etkisiz hale getirildi.

İkinci yarının hemen başında, 51. dakikada yine Altan topu kaleye gönderdi. Volkan, bugün gününde değildi, aslında o topu kurtarabilirdi. Gözlerimiz yeni transfer Maldonado'yu aradı ama Zico, onu göstermek istemedi sanırım. Belki Sevilla teknik direktörü Jimenez'in bugünkü açıklamalarından sonra taktik değiştirdi.

Yavaş oynasa da kontrolü elinden bırakmadı takım, mücadele güzeldi, çok zorlamadılar rakibi, buna karşın bazı bölümlerde zorlandılar, o da normaldir, yan gelip yatacak hali yoktu rakibin, bizimkilere antrenman oldu. Bugün korkulan olmadı, hava ve saha koşulları oyuncuları çok zorlamadı, herkesin kafasında, saha zemini kötü ve yağış olursa ağırlaşır korkusu vardı. Çok şükür, gurbet elde bir maçı daha kazasız, belasız atlattık. Çarşamba da iyi geçti mi, yokuş aşağı koşarız, artık bizi kimse tutamaz!

Maçın yıldızı, bence küçük adam Gökhan'dı. Selçuk da iyi oynadı. Deivid çok hata yaptı, ama golü atınca kendini affettirdi. Gözü şiş olduğu için belki, ya sakatlıktan korktu ve mücadeleye girmedi ya da şaşı gördü. Orta saha oyuncuları genelde iyi oynadı. Edu ve Lugano da işini iyi yaptı. Diğer maçlara göre oyun çok sert değildi, zaten iki tane sarı kart vardı, biri Lugano'ya, yine itirazdan, diğeri Cumhur'a. Hakemler çok iyiydi, tartışmalı pozisyon yok gibi, aman nazar değmesin, bu aralar şeker gibiler.

Bugün 15 Şubat, Aziz Yıldırım'ın göreve başlamasının 10. yıldönümü idi, güzel bir hediye oldu başkana, hem bizlere moral oldu, şimdilik maç fazlasıyla lideriz ve en çok gol atan takımız.

Pazar günü değişebilir ya da böyle gider, kim bilir?

Sevgiyle kalın, mutlu kalın, iyi bir haftasonu dilerim!


Resim alıntıdır:
http://www.antu.com/
 
Toplam blog
: 480
: 2046
Kayıt tarihi
: 27.03.07
 
 

Üstkimliği ile insan, altkimliği yeterince kalabalık birisi; Eş, anne, öğretmen emeklisi. Doğa, H..