Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Şubat '13

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe kötüsün, her gün daha da kötüye gidiyorsun

Fenerbahçe kötüsün, her gün daha da kötüye gidiyorsun
 

Fenerbahçe taraftarı gülmeyi hak ediyor.


FENERBAHÇE KÖTÜNÜN KÖTÜSÜNÜ OYNADI.

Mersin İdman Yurdu 0 - Fenerbahçe 1 bu skor kimseyi aldatmasın.

Fenerbahçe haftalardır müthiş bir istikrar yakaladı. Kötü futboluna her hafta bir yenisini ve daha kötüsünü ekliyor. Ekran başında stad da haftalardır sıkıntılı futbol seyrediyoruz. Aykut Kocaman sabır taşı olsan çoktan çatlamış olman lazımdı, sendeki başka birşey olmalı, göremiyorsun hiçbirşeyi . Mersin İdman Yurdu maçında Kuyt'a nasıl 70 dakika sabrediyorsun anlamak mümkün değil. Bir futbolcu bu kadar daha nasıl kötü oynayabilir? Attığı bütün toplar rakibe gitti. Baroni, Meiresles, Kuyt; bu adamlara tonlarca para verilmedi mi, bunları zorla oynatacaksın aldıkları parayı hak edecekler. Başka çaren yok Aykut Hocam. 

Sayın Kocaman takımda büyük bir sıkıntı var, daha öncede seni bütün Fenerbahçe taraftarı uyardı, takım içinde sana sıkıntı yaratanlar va. Sana bu futbolcular söz verdiler değil mi, "suç bizde, kusura bakma hocam" dediler, hani nerede verdikleri sözler .

Meireles sahada 90 dakika yoktu üstüne Allah'tan sarı kart gördü Trabzon maçında sahada olmayacak.  Fenerbahçe futbolu bu olamaz.

"Fenerbahçe taraftarı ve futbol camiası bunları hak etmiyor."

"Takımda güç yok, düşünce yok, hırs yok, taktik  yok , yok yok yok, Yoklarbahçe oldu artık"

Mersin İdman Yurdunu yenmişsin ne olmuş, 45 yıldır yenilmedğin bir takımı zar zor 1-0 yenmişsin anlamı yok, mahalle takımı, köy takımı misali. Taraftar galibiyetinize  sevinemiyor.

Fenerbahçeli futbolculara Real Madrid, Barcelona, Bayern Münih maçlarını seyrettirin, futbolcu olmadıklarını futboldan başka herşeyi oynadıklarını anlayacaklar. İbret için seyrettireceksiniz bu takımların maçlarını. Bu futtbol Fenerbahçe futbol takımının saygınlığını zedeliyor.

YAZIKLAR OLSUN;kulüp her istediğinizi yapıyor, modern tesislere sahipsiniz. Sorun ne, daha ne istiyorsunuz, yerinize oynayacak dublör futbolcu mu? Bu kötü futbol ve güçsüz ruhsuz mücadelesiz futbol son olsun. Lütfen

Yazıklar olsun biz Fenerbahçe taraftarına, hak etmedikleri değerin fazlasını verdik futbolculara. Sahaya Mücadele ruhu olmadan çıkıyorlar. Taraftara saygı, futbola saygı lütfen

Saygılarımla,

Ali CANTAŞ

 
Toplam blog
: 48
: 1239
Kayıt tarihi
: 18.01.11
 
 

Köklerim Karadenizin doğusun da doğmuş ve 1500 yıllara kadar dayanan orjinal Türk bir ailenin çoc..