Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Temmuz '09

 
Kategori
Futbol
 

Flaş Flaş Flaş.. Brezilyalı Elano Galatasaray'da!!

Flaş Flaş Flaş.. Brezilyalı Elano Galatasaray'da!!
 

Galatasaray, M.City de oynayan 28 yaşındaki Brezilyalı Elano’yu renklerine bağladı. Galatasaray son iki sezondur yaptığı flaş transferlere böylelikle bir yenisini daha eklemiş oldu. Elano orta sahanın her tarafında oynayabilen, iki ayağını da çok iyi kullanabilen, disiplinli ve yüksek tekniği olan bir oyuncu. M.City formasıyla çıktığı 62 maçta 14 gol attı. Brezilya milli takımında da 2004 yılından beri oynayan Elano, milli takımda da 34 maçta 6 gol atmayı başardı.

Galatasaray bence yine futbolculuğu hiç tartışılmayacak bir oyuncu almayı başardı. Bu sezon başta teknik direktör Rijkaard olmak üzere, Keita ve Leo Franco'yu renklerine bağlayan Galatasaray, Elano'yu da alarak kadrosunu daha da genişletti ve kaliteyi arttırdı. Bir tane de orta sahada oyunun her iki yönünü de oynayabilecek yani Ayhan ve Barış'tan daha kaliteli bir oyuncu alınırsa gerçekten de kusursuz bir takım olabiliriz.

Galatasaray yönetimini özellikle Haldun Üstüneli tebrik ediyorum ve onlara teşekkür ediyorum. Elano bütün Galatasaraylılara ve Türk futboluna hayırlı olsun.

Saygılarımla...

 
Toplam blog
: 59
: 798
Kayıt tarihi
: 25.02.09
 
 

Hayat futbola fena halde benzer. Futbol, şahsi beceri gerektirir; ama aslında toplu oynanan, insa..