Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Eylül '13

 
Kategori
Güncel
 

Galatasaray Spor Kulübü kuşatılıyor mu?

Galatasaray Spor Kulübü kuşatılıyor mu?
 

Bir zamanlar...


Galatasaray Spor Kulübü kuşatılıyor mu?

Bugün ‘Demokratikleşme Paketi’ ‘Ben yaptım, oldu-bitti’ anlayışıyla, muhalefet partilerinin hiçbir katkısı olmadan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından İngilizce ve Arapça spontane çeviri ile tüm Dünya kamuoyuna ‘deklare’ edilecektir.

Bugünlerde Türkiye’de ‘demokratikleşme paketinden’ sonra gündemin ikinci sırasında yer alan konu ‘Galatasaray’da neler olup-bitiyor?’

Birkaç ay öncesi, 22 Haziran’da yapılan olağanüstü genel kurulu kazanan Ünal Aysal’ın Galatasaray için ne kadar büyük bir şans olduğu vurgulanmıştır.

Genel Kurul sonrası Başkan Aysal’ı ‘karizmatik’ ve ‘vizyon’ sahibi bir yönetici olarak yere göğe sığdıramayanların şimdi çok açık şekilde Başkanı eleştirmesi ‘etik’ olmayan bir davranıştır.

Başta ‘yanlı medya’ olmak üzere tüm ‘Türk Futbol Dünyası’ Başkan Aysal’ı yıpratmak ve bezdirmek üzere organize bir kampanya başlatılmıştır.

Ayrıca birlikte yola çıktığı en yakın arkadaşları Abdürrahim Albayrak, Ali Dürüst ve Adnan Öztürk de kendilerince haklı nedenlerle eleştirmeye başlamışlardır.

Başbakan Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Abdürrahim Albayrak’ın aldığı direktifler doğrultusunda, Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü pozisyonu için Fatih Terim’e Başkan Aysal’dan izin alması çok zor olmamıştır.

Çünkü Başkan Aysal tarafından 40 yıllık Galatasaraylı, kongre üyesi ve Türk Futbolunun Duayeni gibi özellikleri göz ardı edilen İmparator’un baştan beri yıldızları barışmamıştır.

Ayrıca Başkan Aysal’ın İmparator’un arkasından ‘eleman’ ifadesini kullanması olaya ‘tüy dikmiştir.’  

TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in teklifini fırsat bilen Başkan Aysal ‘evet’ demekte tereddüt etmemiştir.

Başkan Aysal’ın İmparator’dan kurtulmasının sevinci gelecek aylarda ‘kursağında kalabilir.’

Çünkü Dindar Cenah’ta yer almayan düşünceleriyle Gezi Parkı Eylemi’ne destek veren Başkan Aysal’a randevu dahi vermeyen Başbakan Erdoğan yeni ‘başkan adayı’ arayışında olabilir.

Koç Holding’de yıllarca ‘üst düzey’ yöneticilik yapan, ATATÜRK İlke ve İnkılapları’na çok sıkı bağlı, Cumhuriyet’in savunucusu olan Başkan Ünal Aysal da 2014’teki genel kurulda, koltuğu devredecek.

‘Etik değerlere’ bağlı, yüksek ‘marka değeri’ ile çağdaş bir ‘ekol’ olan Galatasaray Spor Kulübü’nün ‘uygar’ Başkanı Ünal Aysal’ın devredeceği isim Abdürrahim Albayrak mı olacak?    

30.09.2013,İzmir, Türkiye

Not: Fotoğraf Alıntıdır.

 
Toplam blog
: 392
: 908
Kayıt tarihi
: 27.11.11
 
 

1951 Muğla doğumluyum. Ege Üniversitesi İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi'ni 1974 yılında bit..