Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '13

 
Kategori
Blog
 

Geleneksel Milliyet Blog gecesi, kıskandırdı.

Geleneksel  Milliyet Blog gecesi, kıskandırdı.
 

Opera şarkıcısı Erdem Kapusuz, Ankarada vazifeli.


Günler öncesi / Laflar ettik iri iri / Ederek elbirlik / Güneşi batıracağız dedik / Aliağamızın  kapısını çaldık / Ederekten tık tık tık / Ahan da biz geldik dedik / Ama biz yetişemedik / Güneşin o gün sancısı varmış / Saat ayarları geri alınmış / Şaşırmış vaktini / Erkenden batıvermiş / Elde makineler / Bekleşmiş bizimkiler / Nazar değdirmişler / Sofralara dönmüşler. / Eee, kediyi de çok ellersen / Sıçıkan olur demişler. / Anladık, ama geç kaldık / Bu işlere nazar değdirdik.

Meğersem ışığımız içimizdeymiş. / Biz gülersek, o da gülermiş / Güneşi biz de salona astık /  Gece yarılarına kadar eğlendik / Güneş bahane / AliAğamız şahane / Aryalar söyledik / Senfoniler yarattık / Göbecikler attık / Manavın sepetindeki / Marul göbeğini tırlattık.

Bizden olmayan masalardan / Sesler geldi durmadan / Dediler bu topluluk konuşur hangi dilden / Böylesine coşku / Böylesine birliktelik / Başkalarında göremedik / Sizler hangi Holdinglerdensiniz / Maaşlarınız artmış gibisiniz / Bu hengame, bu güzellik, bu glu gulu / Başka yerde yok doğrusu / 

Doğrusu gurur duyduk Nasıl  etsek / / Nasıl söylesek / Diye diye yutkunduk / Senede bir defa / Toplanırız aramızda /  Her birimiz Ankara'dan, İstanbul'dan, Antalya'dan / Biz kendi halinde / Ekmeği, suyu tuzu yanında / Blog yazarlarıyız burada / Milliyet Blog sağolsun  

"Demezler mi ki, biz de talibiz bloglara  / Olalım bloglarda / Toplanalım salonlarda / Bizler de talibiz yazarlığa /  Oh maşallah maşallah / "

Başka masalardan da serpintiler geldi / Kongre eğleniyor dendi / Sizler  neyin nesi / Kimin sesi, Kimin fesisiniz dediler/  Öyle ya / Arabaları  kapıda / / Neşe dersen gırla / Yedikleri önde, yemedikleri arkalarında / Oh keka / Kimbilir / Belki de, hayallediler maaşımızı / Biraz daha dursak aralarında / İsmimizi arayacaklar bordrolarda / Aman petrol, canım petrol / Maaşlarımızı ne biz söyleyelim, ne de sen sor/ Mevcudumuz oldu bir kolordu / Yetişmez bu millete  Törkiş lira ve de euro /Maaş bolluğundan,/ Paralar ceplerde duruyoru...

Hoş insanlara da rastladık /  Bıçak ve Şeker aileleri / Olmak istediler blog yazarı/ Adres verdik "Milliyet kom nokta, tere dediK.

 Aramızda Operacı ve opera şarkıcısı Erdem Kapusuz  ile Erol Cansin Hanım, güftelerinin bestesini o güzel sesi ile okudu. Türkçe aryaları ile de  Erdem Kapusuz çok beğenildi.

MERKEZ  VALİSİ  İSA KÜÇÜK, GECEMİZE BAŞARILAR DİLEDİ. VALİ KÜÇÜK, İYİ BİR MİLLİYET  BLOG OKUYUCUSU OLARAK TANINIYOR. ( ÜSTTE)

 

O AKŞAMKİ GECEMİZDE, RESTORANIN NORMAL MÜŞTERİLERİ VARDI. DURUMU KAVRAYAN BATIÇİMDEN ORKAN ŞEKER VE AKÇANSAN' DAN SERDAR BIÇAK. "BİZ DE MİLLİYET  AİLESİNDEN OLMAK VE BÖYLESİ  EĞLENMEK İST İYORUZ DEDİLER. EN KISA  ZAMANDA İLK YAZILARINI  EDİTÖRLERİMİZE GÖNDERECEKLER. HADİ HAYIRLISI...

'

O GECEDEN SONRA HIZIMIZI ALAMADIK, FOÇA'YA SAPTIK.  NE KADAR CAM VE ÇERÇEVE  VARSA,  TELEFOLMASIN DİYE TEDBİR ALINI DA, ARKADAŞIMIZ ŞARKISINI SÖYLEYEBİLDİ. "FOÇA KARASI" MEKANI O GECE  ÜNLÜ SESİ AĞIRLADI. BAS ERDEM KAPUSUZ MUHTEŞEMDİ. (ALTTAKİ RESİMLER) 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..