Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '07

 
Kategori
Özel Lezzet Durakları
 

Guinness rekorlu Melike Döner

Guinness rekorlu Melike Döner
 

Guinness rekorlu kebap yediniz mi hiç? Yemedinizse Bursa' nın meşhur döner kebapçısı ve Guinness rekoru almış nezih bir mekanda güleryüzlü personeli eşliğinde ziyafete davet ediyorum.

1983 yılında döner arabası ile başlayan serüven kısa zamanda nezih bir resturanta daha sonra dünyaca tanınan bir mekana dönüşmüştür. Bunda kuşkusuz dönerin lezzeti ve kalitesi baş rol oynamıştır. Bir de işletme sahibi Eyüp Bey’ in samimiyeti ve gayretli çalışması işletmenin bugünkü konuma gelmesinde önemli rol oynamıştır.

Bursa döner kebabı bir çok yerde yenebilir ama Melike Döner' in ayrıcalığı; birincisi etlerin taze ve kaliteli olması. İkincisi ise pişirme tekniği ve hijyene verilen önemde diyebiliriz. İletme iso 9000: 2001, haccp ve beyaz zambak kalite belglerine sahip ender işletmelerden biridir. Bu nedenle içiniz rahat ve güvenilir bir şekilde kebap yiyebilceğiniz mekanlardan biridir.

Melike Döner “ mudanya’ ya giderken sağda gelirken solda ” diyerek mekanın yerini kendileri çok hoş tarif etmişlerdir. Mudanya yolu karaman ve ihsaniye metro durakları arasında bulunuyor. Bu nedenle ulaşımı kolay ve otopark sorunu bulunmuyor.

Başarıları ve lezzetiyle sıkça medya da yer alan Melike Döner, Bursalıların vazgeçilmez mekanlarından olup, Bursa' ya gelenlerin tanıması gereken lezzet noktalarından biri olarak bilinmelidir. Kebabını tatmadan gitmeyin.

melike döner
Yeni mudanya yolu 1. km bursa
02242454372
http://www.mervedoner.com/index2.htm

 
Toplam blog
: 144
: 2687
Kayıt tarihi
: 01.07.06
 
 

Ziraat mühendisi ve iktisatçıyım. yatırım danışmanlığı ve kişisel gelişim konularında  Simurg Con..