Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Aralık '19

 
Kategori
Siyaset
 

Güzel Yarınllara Doğru..

Gelecek seçimlerde Davutoğlu ve Babacan´ın partisi iktidarı düşük oranda da olsa olumsuz şekilde etkileyeceği kaçınılmaz görünüyor ancak her iki partinin seçimlere yakın sıcak günlerde yapacakları seçim konuşmalları seçmeni etkilleyeceğinden bugünden etki oranını söylemek oldukça güç.

Hangi parti seçmenin cuzdanına olumlu yansıyacak ekonomi vaadlerinde bulunursa başarıyı o parti elde edecektir.

Şimdiden çok çok erken ama bundan sonra ülke siyaseti CHP/HDP/İP/SP dörtgeni şeklinde şekillenecektir. HDP de PKK ile ilişiğini kestiğini söyleyecektir. Zaten Amerika PKK´yı Suriye´ye kaydırmış Türkiye ile ilişiğini kesmiş 40 yılda yacağını fazlsıyla yapmıştır terrör örgütünü kullannarak.

Siyasette de ayrıştırma politikalarıyla oy devşirme numaraları etkili olmayacak  82 milyonu kucaklayarak ´biz´ diye yola çıkanlar kazanacaktır.

İnanınız seçmen yorulmuştur ayrııştırme politikalarından. Ama her zaman söylemiş olduğum gibi, ülke halkı tıpkı Özal Demirel Çiller Yılmaz dönemlerini gördüğü gibbi Erdoğan dönemlerini de ggörmeliydi gördü ve bundan sonra cumhuriyetimizin 100´ncü yılı itibariyle ülke yeni bir siyasi yörüngenin içine girecektir girmesi de gerekmektedir. Küresel sermeye gücü de bu yörüngeye sıcak bakacaktır çünkü Ortadoğu coğrafyası demokratik seçimlere doğru gitmekkte ve piyasa ekonomisine adım adım ilerleyecektir, dolayisiyle terör örgütleri Ortadoğu´nun şekillenmesinde kullanılacağıından Türkiye terörden arındırılacak vee ayrıştırma politikaları  kendiliğinnden sona ermiiş olacaktır.

Kim daha çok sevgi üzerine politika geliştirirse o parti ve partiler ülkeyi güzel  yarınlara taşıyacaktır.

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..