Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Haziran '16

 
Kategori
Güncel
 

İbret almalıyız, ne alp kaldı ne eren; dünyanın geleceğinde belki LGBT var biz yokuz

İbret almalıyız, ne alp kaldı ne eren; dünyanın geleceğinde belki LGBT var biz yokuz
 

Özünü kaybetmeden değişmek mümkün değil mi? Özümüzü kaybetmedik ama değişemedik de. Aksiliğe bakın ki dünya da değişmeseydi sorun olmayacaktı. Arkasına düşüp gitmezsek kimliksiz dünyada biz kendimiz kimlik savaşı veren insanlar haline geliriz.

Oğuz Kaan’ı bugünkü dünyaya anlatıp kabul ettiremezsin; çünkü o o devrin insanıydı, bugün başka türlü bir Oğuz Kaan lazım. LGBT ’liler kimlik savaşı veriyor. Bence biz de kimlik savaşı veriyoruz. Çünkü tamam, yüce bir kimliğimiz var ama çağa kabul ettiremiyoruz.

LGBT ’liler umurumda değil, kim olduklarını da bilmem. Kendilerini ifade etmek istiyorlarmış ama izin verilmiyormuş

Ülkemizde böyle bir gerçek var, bu insanlar bu ülkede yaşıyorlar. Atsan atılmaz, satsan satılmaz. “Gizlice ne yaparlarsa yapsınlar ama var olduklarını söyleyip ortaya çıkmasınlar” Yani yaşamasınlar diyoruz. Bu anlayışla demokrasiden ve insan haklarından bahsedemeyiz.

Demokraside dünyada 142. sıradayız. Avrupa’nın özgür olmayan tek ülkesiyiz. Türk kalmak için insan olmak yeter. Dünya bunları kabul ediyorsa biz reddedemeyiz.

Rezilliklere kesinlikle ben de karşıyım, bu milletin bir adı var. Kimliklerini gözümüze sokmayacak şekilde, kendi kapalı alanlarında kulüp dernek her neyse bizim ve bizim hayatımızın dışında yapılanmalarına bu ülkenin vatandaşı olarak izin vermek durumundayız.

Böyle bir şey bizi küçültmez. Zaten sanırım buna izin verilmediği için yürümek istiyorlar. Devlette kabahat, insanları karşı karşıya getirmeden gizlice çöz. Yarın LGBT ’liler yürümekte diretirler, vatandaş da karşı durursa ne olacak?

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..