Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '08

 
Kategori
Sinema
 

Issız adam

Issız adam
 

KAYBOLMUŞ AŞKIN HİKAYESİ...


Issızdı gerçekten kalabalığın içinde sessiz ıssız bir adamdı o. Ama bir de ADA vardı ki ismi gibi dinlendiren hep hayallerde olan aşk dolu. O ıssız kocaman olmuş ama içindeki çocuğu askı keşfedememiş adamı çekip aldı. Elleriyle yüreğine gecesine ve sevgisine yoldaş etmek için. yüreğini aşkını verdi. Hiç belli etmeden deliler gibi bağlandı, o kocaman olmuş çocuğa o kadar içtendi ki, su gibi hayat gibi geldi Alperin hayatına.

Alper aslında yüreği dağlardan büyük; aşkı bulutlara bile yetebilecek kadar cesur ama kendine sevdirmekten kendine, aşık edip zarar vermekten bile korkacak kadar mahsum adam. ^^İçinden geçeni söyle kalırsa yazık olur^^ diyor ya bir şarkı işte aynen öyle yaşayamamışlıkların korkuların arkasında kalmışlıkların acısını yaşadı onu yıllar sonra gördüğünde.

Oysa içinde kalbinde hala yaşıyordu o sadece Alper ve Adanın dünyası idi. Her ikisininde başka dünyaları ama aşklarla dolu tek kalpleri vardıç.

SEN DİZİME YATTIN, BEN BİR HİKAYE ANLATTIM VE SEN BÜYÜDÜN...

Yağmurlu bir akşam sınavların bitmesininden sonra kendimize ödül olarak kızlarla gittik filme. Tek kelimeyle harikaydı ancak bu kadar güzel olabilirdi. Şarkılar fonlar, sadelik aşkın anlatımı hüzün ve pişmanlık. Kendi içinde işleyişi tamamen harikaydı. Emeği geçenlerin ellerine sağlık...

 
Toplam blog
: 8
: 1338
Kayıt tarihi
: 20.08.08
 
 

Akdeniz üniversitesi hemşirelik 3. sınıf öğrencisiyim. Mersin 1987 doğumluyum. Hayatı tadına vararak..