Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Haziran '13

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

İyi uykular NTV!

İyi uykular NTV!
 

NTV  Türkiye'nin önde gelen haber kanallarından biridir.  Taksim'de olaylar devam ederken, bu kanal şu sıralarda Lübnan'la ilgili bir belgesel yayınlamaktadır. Dünyanın herhangi bir yerinde  benzer bir olay olduğunda hemen canlı yayına bağlanan NTV özellikle ülkede yaşanan Gezi Parkıyla ilgili haberleri görmezden gelmektedir. Şu anda Halk TV canlı yayın yapmakta ve olayların vehametini dakika dakika yayınlamaktadır.
 
Peki NTV gibi önemli bir haber kanalı neden bu haberleri vermemektedir?
 
Bu sorunun cevabını tabii ki kendileri verebilirler. Ancak ben şunu söyleyebilirim. Bu kanalın sahibi Doğuş Holding'dir. Bu holding aynı zamanda Star TV'nin de sahibidir.
 
Bu yazıyı yazarken şeytan aklıma aniden başka bir haber getirdi. Yazmaya başlamışken onu da paylaşayım. 
 
2005 yılında 49 yıllığına ihaleye çıkan Galataport ihalesini  o tarihte  İsrailli işadamı Sami Ofer ile işadamı Mehmet Kutman'ın ortaklığındaki Royal Caribbean konsorsiyumu 3 milyar 538 milyon Euro'luk en yüksek teklifiyle kazanmıştı. Ancak daha sonra o ihale iptal edilmişti.
 
16 Mayıs 2013 tarihinde ise gazetelerde bu ihaleyle ilgili şöyle bir haber vardı.
 
Galataport olarak bilinen ve Karaköy’den Tophane’ye kadar uzanan 1.200 metrelik sahil şeridini kapsayan İstanbul Salıpazarı Liman Sahasının 30 yıllık işletmesi için düzenlenen ihaleyi 702 milyon dolarla Doğuş Holding kazandı. 
 
Şeytan işte, işi gücü yok, aklımı böyle karıştırıyor.
 
 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..