Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '08

 
Kategori
Dünya
 

Kıyamet Fırat’ta kopacak

Kıyamet Fırat’ta kopacak
 

Adı Yisrayl Hawkins. ABD’nin Teksas eyaletindeki Abilene şehrinde yaşıyor.

Lakabı "Buffalo Bill".

Eski polis memuru.

Kendi kurduğu "Yahve Evi" tarikatının lideri.

Hawkins, bugüne kadar birçok kıyamet kehanetinde bulunmuş.

Hiçbiri de tutmamış.

Önceki kehanetleri tutmayan Hawkins, bu kez Kıyamet Fırat’ta kopacak diyormuş.

Yine kıyamet kopmazsa, çok eşli evlilik yapmak ve bunu teşvik etmekten hapse girecek. Yani adamcağızı adaletten kurtaracak tek şey kıyametin kopması. Onun için asıl kıyamet kıyametin kopmaması.

Tarikatı 2004 yılında terk eden eski müritlerden biri, kendilerinin, dünyanın sonuna az kaldığı gerekçesiyle kıyamet stoğu yapmak için gereken erzağı almaları konusunda Hawkins’e ait marketlere yönlendirildiklerine dikkat çekiyor.

Gerçekleşmeyen her kehanetinden sonra da müritlerinde zaman isteyen Hawkins, televizyon ve internette yayımladığı videosunda 12 Haziran perşembe günü "büyük Fırat Nehri civarında" nükleer savaşın başlayacağını ve kıyametin kopacağını ilan etti.

Bu adamımızın ilk kehaneti değil. Daha önce, 12 Eylül 2006’yı kıyamet tarihi olarak belirlemiş, Kenya’daki yüzlerce müridi bile bu tarihte gaz maskelerini takıp yeraltı sığınaklarına kapanmıştı.

Ancak kehanet bu sefer de tutmazsa, İncil’i yeniden yazdığını savunan 30 kadar karısı olduğu belirlenen Hawkins’in işi daha zor olacak.

Son kehanetinden sonra anılanın müritleri, yüzlerce kamyonla, tarikatın Eula kasabası yakınlarındaki 44 hektarlık merkezine Hawkins marketlerden altıkları erzakı taşıyorlar.

"Nükleer bebek" adında bir kitap yazan Hawkins’in başında olduğu "Yahve Evi" tarikatının internet sitesinde, kıyametin Fırat’ta nasıl kopacağına ilişkin bilgiler veriliyormuş.

hürriyet

 
Toplam blog
: 340
: 1591
Kayıt tarihi
: 10.03.08
 
 

Basınla ilgili bir kuruluşda çalışmaktayım. Uzun yıllar basınla ilgili konularda danışmanlık yapt..