Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '11

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

Mavi yolculuk -1

Mavi yolculuk -1
 

Mavi Yolculuk!


Mavi yolculuk denildiğinde; aklıma uçsuz bucaksız okyanuslar, denizler, yunusların önüne katıp kovaladığı balıklar, martıların çığlıkları ve sonsuz bir özgürlüğün kucağında huzura yelken açmış tekneler gelir. Bir de ihtiyar balıkçı; Kim bilir, belki de hepimizin içinde gün yüzüne çıkmak için uyandırılmayı bekleyen, bir “ihtiyar balıkçı” olma arzusu yatıyordur. 

“Buzlu cam”ın içindeki diyaloglar sonucu, hislerimizi, duygularımızı yaşadığımız ortama taşıdığımız sanal dostlarımızla buluşma; mümkünse bir “balık avı” programı yapma isteğimi dile getirdiğimde, sağ olsun birçok sanal dostumdan davetiyeler geldi… 

Tam bu arada “balikciadasi.com” dan, Melih Gülan arkadaşımızın Urla amatör balıkçılık ve doğa şenliğine katılım daveti hemen hemen her balıkçı sitelerinde yayınlanıyordu. Gezi programı mı bu etkinliklerin tarihine göre yapmayı “bir taşla iki kuş” vurmayı hedeflemiştim. :) 

Her ne kadar farklı amatör balıkçı siteleri olsa bile, sonuç itibariyle 2/2 tebliği altında birleşen koskocaman bir camiaydık biz. Bu nedenle, Urla amatör balıkçılık ve doğa şenliğine katılacak, birçok sanal arkadaşımla buluşup görüşmeyi, kendim için büyük bir şans olarak görüyordum. 

Bunun yanında doğa şenliklerinin içeriğinde engelli kardeşlerimiz için düzenlenen program detaylarına karşı duyarsız kalmak istemedim. Daha önce başka bir balıkçı sitesi arkadaşlarımızla; İstanbul boğazında gezi teknesinde düzenlediğimiz 23 Nisan şenliklerinde, bu organizasyonların hem engelli çocuklarımızın, hem ailelerinin mutluluğunu ailemle paylaşmaktan son derece memnun kalmış ve bu tip organizasyonların her daim destekçisi olmuşumdur. 

22 Nisan 2011 saat 22.00 de, on gün sürecek mavi yolculuğum nihayet başlamış ve şimdi sıra; 23 Nisan 2011 de Urla'da yapılacak şenliklerdeydi... 

M.Talip Girgin 

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..