Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Temmuz '14

 
Kategori
TV Programları
 

Medcezir / Mine Tugay (Ender Serez), sen unutulmayacaksın!

Medcezir / Mine Tugay (Ender Serez), sen unutulmayacaksın!
 

Mine Tugay dün İnstagram hesabında yukarıdaki resmini gönderdi ve altına şu notu ekledi. "Ender Serez, seni oynamayı gerçekten özleyeceğim.Sevgili seyirci:) sezon boyunca gösterdiğiniz ilgiye..."

Ay yapım da, Medcezir  dizisinden Ender Serez karakterini oynayan Mine Tugay'ın ayrıldığını bir basın bülteni ile açıkladı. Bültende şöyle denildi.

"Medcezir dizisinde Ender Serez karakterini bir sezon boyunca başarıyla canlandıran Sayın Mine Tugay, ikinci sezonda dizinin kadrosunda yer almayacaktır. Bu ayrılık bazı mecralarda iddia edildiği gibi herhangi bir anlaşmazlık neticesinde değil uyarlama hikaye bu şekilde gerektirdiği için gerçekleşmiştir.  Yapılan asılsız haberler hem oyuncumuza hem de haberlerde adı geçen diğer şahıslara zarar vermektedir."

Mine Tugay’ın ayrılık gerekçesi olarak da rolünün az yazılması ve zam istemesi gösterilmişti. Mine Tugay'ın menajeri Ay Yapım'dan haber beklediklerini söylemişti. O haber geldi ve Mine Tugay diziden resmen ayrılmış oldu.

Benim anlamadığım, Ender Serez hikaye bu şekilde gerektirdiği için gerçekleşmiştir, deniliyor. Dizinin orjinalinde Mert'in annesi öldürülmüyor, oynadığı bütün sezon boyunca var. Senaryoyu yazan Ece Yörenç, ölmesini o mu istedi? Nasıl olsa sezon finalin de bir araba kazası var, öldürelim mi denildi.

Şimdi ne olacak; Mert ve Yaman "Anne" diyecekleri biri kalmadı mı? Selim Serez eşsiz mi kalacak? Serez ailesinin köşkünde üç bekar erkek mi yaşatacaklar. Hiç de hoş değil. Yoksa Selim Serez Mert'e yeni bir cici anne mi getirecek. O zaman AŞK vakfına sadece Mert Serez akraba kalacak. Bu da orijinal senaryoya uygun değil.

O trafik kazasından Ender Serez karakterini yaralı olarak kurtulup, iyileşip yeni bir oyuncumuz "Ender Serez" olarak mı karşımıza çıkacak. Ben Aslı Orcan diziye yeni girenlerden, "Ender Serez" karakteri olarak gelebileceğini söylemiştim. Ama senaristimiz hikaye böyle diyor, yani kazada öldürüldü. Bu da gösteriyor ki, senaristimiz Ece Yörenç orjinal The O.C. e bağlı kalmıyor. İstediği gibi çala kalem yazıyor. Dilerim yeni sezonda bu tür ben yaptım, oldular, olmaz.

İzleyenler Medcezir'i çok sevdi. Yeniş sezonda daha inandırıcı, kaliteli senaryo bekliyorlar. Cuma gecelerinin reytinglerinde en başa oturtmak istiyorlar. Ay Yapım, lütfen bunu unutma...

 

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Mine Tugay, bu güzel, güzel olduğu kadar sempatik sanatçımızı yeni sezonda gözlerimiz arayacak. Yerin doldurulamayacak ama, dizi bu, birileri bu rolleri yapacak. Yolun açık olsun Mine Tugay.  Bundan sonra canlandıracağınyeni yapımlarda başarılar.

Medcezir, gemisinin kaptan köşkünde artık Ece Yörenç var. Dileyelim bu gemiyi batırmadan ikinci sezonda salimen karaya çıkartır. Ben kendi adıma bütün bunlara rağmen ona güveniyorum. Keyifli bir ikinci sezon izleyeceğiz. Bir tek dileğim, Yaman'ın yarattığınız o güzel karakteri ile oynamayın. Son derece dürüst, mert karakterli Yaman' ı siz yarattınız, Çağatay Ulusoy'da oynayarak sevdirdi. Sen de çok seviyorsun Yaman'ı. (Resimde de görülüyor)

BqB0LznIgAAaUAo 

Mine Tugay gitti. Medcezir'in daha nice "Ender Serez" karakterleri yaratması dilekleriyle... Dilerim gelen gideni aratmaz. Yeni sezonda Star ekranlarında buluşmak üzere, hoşça kalın.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten, Mine Tugay Twitter hs'dan alınmıştır 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..