Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Nisan '12

 
Kategori
Özel Günler
 

MESİAD; Polis Teşkilat'ını 167. Yıldönümünde yalnız bırakmadı...

MESİAD; Polis Teşkilat'ını 167. Yıldönümünde yalnız bırakmadı...
 

Mersin Sanayicileri ve İşadamları Derneği, PolisTeşkilatı’nın 167. Kuruluş yıldönümünde, Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz’ü makamında ziyaret etti. Mersin Emniyet Müdürü  Öksüz;; ziyaret esnasında Mersinliler polisin desteğiyle huzurlu yaşamanın tadını çıkarıyorlar dedi.

Polis Teşkilatı’nın 167. Kuruluş yıl dönemi nedeniyle, MESİAD Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akkurt, Başkan Vekili Bedrettin Gündeş, Başkan Yardımcısı Hüseyin Kış ve Hasan Hüseyin İpek ve Genel Sekreter Mehmet Avcılar Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz’ü ziyaret etti. Teşkilat’ın yıl dönümü nedeniyle MESİAD adına Öksüz’e çiçek takdim edildi. MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akkurt, “Mersin’in güvenini sağlayan tüm emniyet teşkilatımızın tüm personellerine sağlıklı, uzun ömürlü bir yaşam dileyerek Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümünü canı gönülden kutlarım” dedi.

Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, “Mersinliler huzurlu ve güvende yaşamanın tadını aldı. Bu nedenle Mersin İl Emniyet Müdürlüğü olarak en büyük destekleyicimiz de kentimizin insanı oluyor” dedi. Özellikle vatandaş aracılığıyla gelen bilgileri değerlendirdiklerini belirten Öksüz, yüzde 97 oranında doğru bildirim aldıklarını söyledi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..