Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '12

 
Kategori
Blog
 

Milliyet Blog IV.Geleneksel Anneler Günü toplantısı

Milliyet Blog IV.Geleneksel Anneler Günü toplantısı
 

Merhaba!..

Uzun süren bir aradan sonra merhaba demeden bir yazıya başlanmamalı değil mi? Ara yine devam edecekti çünkü şu sıralar üç etek bir fermuar halim üstüne üstlük “pır pır”larımla devam ediyor. Ama zaman “Dur ben de seni bekleyim” demiyor. Bu hafta sonu Anneler günü biliyorsunuz ve ben de her yıl, ilk günden itibaren gelenekselleştirdiğim(!)  Milliyet Blog toplantısını yapmalıyım. Çarşambayı da sel alırsa geriye yazı yazmak ve “Haydi” demek için gün kalmayacak nerdeyse. Bu yüzden bu yazım bugüne kadar en çabuk yazdığım ve en az okuduğum yazım olacak. Uzun lafın kısası pazar günü bekliyorum :)

Gün aynı çünkü Anneler Günü diye gelemeyenler geçen yıl cumartesi de gelmedi. O yüzden ben yine aynı gün için haydi diyeyim de bari “Gelemiyorum çünkü…” mazeretlerini ellerinden almayayım:)

Yer de aynı; geleneksel bir toplantı ne de olsa.

Bahçe Kafe / İnciraltı

Tarif de aynı: “İnciraltı’na geldiğinizde deniz karşınıza çıkar ya hani, yolun solu Crown Plaza’ya gider, hemen sağda da bir kır kahvesi vardır, işte hemen onun yanı başındaki yer.”.

Tarih: 13/ Mayıs- Pazar

Saat: 16.00

Görüşmek üzere.

Sevgiler, derin ve mavi.

Geçen yılki toplantı yazım:

http://blog.milliyet.com.tr/milliyet-blog-iii-geleneksel-anneler-gunu-toplantisi--ama-cumartesi-gunu--/Blog/?BlogNo=304524

 

 

 
Toplam blog
: 210
: 3227
Kayıt tarihi
: 29.03.07
 
 

Yazmak... Öyle güzel, öyle hoş ve öyle derin bir eylem ki!.. Olmazları bile oldurabiliyorsun. "Ke..