Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '19

 
Kategori
Siyaset
 

Muharrem İnce

Yerel seçimler öncesinde İstanbul adayı belirlenmesinde Kılıçdaroğlu Muharrem İnce ile uzlaşarak Ekrem İmamoğlu'nun aday gösterilmesi sonucu rakip adayını büyük oy farkıyla yenerek İstanbul seçimini kazanmıştır.

Herkes İmamoğlu'nun cumhurbaşkan adayı olması üzerinde görüş beyan ediyor. Ben de aynı görüşe katılıyordum 31 mart seçimlerinde İmamoğlu kazandığında ama İmamoğlu'nun üç aylık performansına baktığım zaman onun iyi bir yerel yöneticisi olabileceğine kanaat getirdim.

İmamoğlu dürüsttür namusludur ve hak yemeyen iyi bir memurdur. İstanbul için biçilmiş kaftan gibidir.

İmamoğlu ülke ekonomisinin yüzde 60'dan fazlasını barındıran İstanbul'u yönetmeye devam etmeli ve 2023 genel seçimlerde cumhurbaşkan adayı olarak CHP Muharrem İnce'yi aday göstermelidir.

Cumhuriyetin 100'ncü yılına giderken ülkede yeni bir sayfa açılmalı, yargı yürütme ve yasa yeniden düzenlenerek daha demokratik ülke için ülke yönetimi mutlak değişmelidir.

Değişimin adı bana göre Muharrem İnce'dir.

İmamoğlu ülke ekonomisinin büyük çoğunluğunu barındıran İstanbul'un gelir gider muhasebesini iyi yapacağından eminim. Bu da ülke için önemli bir durumdur. 'İstanbul' diyerek geçemeyiz.

Muharrem İnce cumhurbaşkanı görevini üstlenecek donanıma sahiptir. Öyle olmasaydı 24 haziran seçimlerinde yüzde otuz'un üzerinde oy almazdı, üstelik iki ay gibi kısa süre çalışmasıyla.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..