Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mart '12

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Ölü deniz tuzunun faydaları

Ölü deniz tuzunun faydaları
 

ölü deniz tuzu


Aslında bu konulara çok alakasızımdır. Ancak yakın bir kız arkadaşımın sayesinde ölü deniz tuzları ile yeterince bilgi sahibi oldum. Kullanmaya başladığından beri her sohbetimizde mutlaka konusunu açmıştır. Yahu pazarlamacı olsa bu kadar anlatmazdı.

Neyse gelelim ölü deniz tuzuna. İnternetten baktığım kadarıyla son yıllarda revaçta. Piyasası gün geçtikçe gelişiyor ve doğal bakım konusunda ölü deniz tuzunun daha da gelişeceği söyleniyor. Tabi bunlar beni pek ilgilendirmez.

Ölü deniz tuzunun cilde bazı önemli faydaları var. Öncelikla kan dolaşımını hızlandırıyor. Cildin iyileşmesine,doğal bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. Ölü deniz tuzu cildin nem oranını düzenlemesine de katkıda bulunan bir yapıya sahip. Cilt mat görünümden kurtulup,canlı bir görünüme sahip oluyor.

Ayrıca kadınların selülüt sorununa çare olurken ,ciltteki kırışıklıkları ortadan kaldıran bir etkisi var. Tabi ölü deniz tuzunu direk elde etmek zor. Zaten sadece ölü deniz tuzuda bahsedilen bu faydaları sağlamıyor. Ölü deniz tuzu ile birlikte yapılan doğal ürünler,bahsedilen etkileri sağlıyor.

Kız arkadaşımın anlattıklarından aklımda kalanlar bunlar. Gerisi siz güzel olan ver her zaman güzel kalacak kadınlara kalmış.

 
Toplam blog
: 77
: 1884
Kayıt tarihi
: 23.01.12
 
 

Kendimi anlatmayı pek sevmem. Çünkü insanın kendinden bahsetmesi siyasetçi olmak ya da siyaset ko..