Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Temmuz '14

 
Kategori
Haber
 

Peyzaj Mimarlığında ödüllere boğuldular.

Peyzaj Mimarlığında ödüllere boğuldular.
 

Bartın'ın, Havadan çekimi...


          Bartın Üniversitesi, bu günlerde ödüllere duymuyor. Kurulduğu günden bu yana sıkı bir disiplin ve işbirliği gösteren Bartın Üniversitesi, her seksiyonda bir çok başarılara imzasını atıyor.

          Son olarak da, TMMOB  Peyzaj Mimarları Odası ve Peyzaj Mimar Bölüm Başkanları Konseyi Bitirme Projesi Bölüm Başkanları Konseyi (PEMKON) tarafından ortaklaştırılan ve bu yıl 3. gerçekleştirilen yarışmada Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencileri Tülin Aydın üçüncülük, Zuhal Kaya ise mansiyon ödülüne layık görüldüler.

          2013 – 2014 ‘de Bartın Üni. Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Artar, peyzaj Mimarlığı Akademisyeni olarak hızlı bir çalışma temposuna sahip. Artar, bu konuda: “ Bu iki öğrencimiz bölümümüzü başarı ile bitirdi. İlk 3 dereceye giren üniversitelerden bir tek bizim üniversitemiz, Devlet Üniversitesi olarak bu anlamda kazandığı bu başarı, anlamlıdır” dedi.

          TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ve Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanları Konseyi (PEMKON) tarafından ortaklaştırılan ve bu yıl 3. gerçekleştirilen "Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Yarışması/  2013 – 2014"de Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencilerinden Tülin Aydın Üçüncülük ödülü, Zuhal Kaya ise Mansiyon ödülüne layık görüldü.

          Amasra'nın da içinde olduğu UNESCO Geçici Miras listesinde yer alan Yoros, Akçakoca ve Sinop illerinde UNESCO sürecinde yapılacak yönetsel ve fiziksel planlama çalışmalarını içeren Danışmanlığını Yrd. Doç. Dr. Mustafa Artar'ın yaptığı projeler, 3 Ekim 2014 tarihinde Ankara'da yapılacak ödül töreni ve kollokyum ardından sergilenecek.

BARTIN ÜNİVERSİTESİNİN PEYZAJ MİMARİSİ AKADEMİSYENİ , ÖĞRETİM ÜYESİ YRD. DOÇ. DR MUSTAFA ARTAR, AYNI ZAMANDA TMMOB. 2 NCİ BAŞKANI. ÜNİVERSİTEKİ ÇİZGİSİ VE ÇITASI, GİTTİKÇE YÜKSELEREK ARTIŞ GÖSTERİYOR.

                                                     DERECE ALDILAR  (ALTTAKİ VE ÜSTTEKİ RESİM)

                           BARTIN ÜNİVERSİTESİ, PEYZAJ MİMARİSİ BİNALARI (alttaki resimler)

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..