Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Uzman Psikolog Bülent Korkmaz kuruculuğunu yaptığı KRM Psikolojik Hizmetler'de Danışman Psikolog ve Psikoterapist olarak çalışıyor. Yayınlanmış "Tutsak Ruhlar" ve "Şiddetli Geçimsizlik" adlı iki kitabı bulunmaktadır. Ayrıca psikoloji ve kişisel gelişim alanında araştırma ve yazı çalışmaları yapıyor. Psikoloji biliminin verileri..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Mutluluk, içimizdeki çocuk

Başkalarının neşeli olmasına bile katlanamayan, asık suratlı bedbinlere sanırım şunu hatırlatmak gerekir ki;"insanın hayvanlardan en önemli farklılıklarından birisi de 'gül(ümse)mesidir'. Belki bunu duyunca o zaman biraz daha insanlaşmaya çalışabilirler ve içlerindeki çocuk özgürce coşar, neşelenir ve güler.

18 Ekim 2007 13:47
Korunma çemberi

'korunma çemberi' harika bir metafor ve bizim kendimizi taksit taksit yok edişimizi çok güzel anlatıyor. Net ve etkileyici. Tebrik ederim..

27 Temmuz 2007 15:24
Sınırlarımız..

Yazınızın mesajına içtenlikle katılıyorum. Bireyin kendini yaşayabilmesinin önündeki kendisinin ya da toplumun koyduğu birçok gereksiz ve anlamsız sınırı aşabilmesi için hem kendimizi hem başkalarını cesaretlendirmeyi sürdürmeliyiz.

17 Temmuz 2007 14:16
 
Toplam blog
: 40
: 3827
Kayıt tarihi
: 02.07.07
 
 
 
 

 
"Şiddetli Geçimsizlik" adlı kitabım yayınlandı.. İlişkiler ve Evlilik, çatışmalar & çözümler..