Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1967 İstanbul doğumluyum. İnşaat Yüksek Mühendisiyim. Almanca ve İngilizce biliyorum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Bilim, astronomi, tarih, edebiyat ve spor ilgi alanlarım. Hobilerim motosiklet kullanmak ve çeşitli kolleksiyonlar yapmak. Fenerbahçeliyim. Politika ve ekonomiyi de yakından takip etmekle birlikte, bu konulardaki fiki..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Çıktım Palmiye ağacına...

Çok güzel bir konuya parmak basmışsınız. İstanbulda da sahil yoluna aynı heves ile her yıl dikiyorlar sonra kış gelince soğuktan ve denizden gelen rüzgardan ölüyor ağaçlar. Bu ağaçlar İstanbul ikliminde ancak kışın sarılıp sarmalanırsa yaşarlar. Galiba tüm belediyelerde bir palmiye sevdası var ama bu nasıl bir sevdadır anlayamadım bende bir türlü.

25 Mayıs 2010 02:03
Teneke kupaların dayanılmaz hafifliği

Dün akşam oynanan maçlar sonunda 2 takım finale kaldı. Biri İspana liginde 10. sırada, diğeri İngiltere liginde 12. sırada. Yoruma gerek var mı ?

30 Nisan 2010 10:45
Yenilgiyi hazmetmek

Aşağıda kendimi çok net ifade ettiğimi ve sizin de bu yanlış anlatıdan doğan hatayı mazur gördüğünüzü var sayarak, anafikir haricindeki bazı konuları cevaplandırmak isterim. 1)Vermiş olduğum top oranlarında ve pozisyon sayısında Fenerin ne yaptığını değil de BJKnin ne yapamadığını anlatmak istemiştim. Yazının anafikri ile ilgili olarak. Çünkü bahane üretmek yerine eksiklikler ve yanlışlar tespit edilmeli. 2) İlk maçta da FB aleyhine bir takım net hatalar vardı. O maçtan sonra ben bir blog yazdığımı hatırlamıyorum. Facebook sayfamda bir tebrik mesajı yayınladım sadece 3) Emre için bir övgü yazısı yazabilirim belki bir gün. :) Bilica ise benim gözümde şahsına yazı yazacak kıymette değil. Eşeleme olayını da hiç tasvip etmedim pek tabii ki. Sahi siz de Baros ve Keita'nın tiyatroları, Arda'nın şımarıklığı artı dayılıkları ve Barış'ın gaddarlığı üzerine yazarmıydınız? Bence konumuz tek tek kişiler değil de ilkeler olmalı !

22 Nisan 2010 13:04
 
Toplam blog
: 20
: 1772
Kayıt tarihi
: 03.10.09